SON DAKİKA
Tarih : 2017.03.30 16:03:40

Eurowings’in Mallorca Uçuşları Rekor Kırdı

Yaz tarifesi kapsamında kıtalararası uzun mesafe seferleri düzenleyen Eurowings, Palma de Mallorca rotasına önümüzdeki üç ay boyunca Airbus A330 uçaklarıyla Köln/Bonn, Stuttgart ve Düsseldorf’tan 160’dan fazla ek uçuş sunuyor.  
 
Yaz aylarında birçok tatil bölgesine uçuş düzenleyen Eurowings’in, Palma de Mallorca rezervasyonları rekor kırdı. Tüm destinasyonlardan Palma de Mallorca’ya yapılacak uçuşlar için yolculardan oldukça fazla talep gören Eurowings, bu nedenle uçuşlarını arttırmaya karar verdi. Buna göre ilkbahar aylarında Palma de Mallorca’ya Airbus A330 uçakları yapılacak yeni uçuşlar eklendi.
 
Eurowings Almanya ve Avusturya’dan Palma de Mallorca’ya düzenlediği geniş çaplı uçuş ağının yanı sıra uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor. Yolcular bu tatil adasına konforlu bir şekilde seyahat ederken hiçbir havayolunun sunmadığı cazip fiyatlar ile de yolculuklarının keyfini çıkaracak. Eurowings, Palma de Mallorca’ya 28 Nisan - 30 Haziran arası tarihlerde Köln/Bonn’dan 128, Düsseldorf’tan 40, Stuttgart’tan ise 14 adet olmak üzere toplam 162 sefer düzenleyecek.
 
Eurowings’in cazip fiyatları ile yeni destinasyonlara seyahat etmek isteyen yolcular, çağrı merkezinden veya www.eurowings.com web sitesi üzerinden rezervasyonlarını yapabilirler. Eurowings’in BASIC, SMART ve BEST tarife seçeneklerinin üçü de yolcularına, kendi akıllı telefonları, tablet veya dizüstü bilgisayarları vasıtası ile erişilebileceği en gelişmiş eğlence sisteminin yanı sıra kabin içi internet hizmeti sunuyor.

Yazarlar