SON DAKİKA
Tarih : 2020.04.27 14:44:51

Feyzi Altunbulak’ın Ardından Duygulandıran Paylaşım

Emekli Kaptan Pilot Necmi Ekici, Cumartesi günü kaybettiğimiz Kaptan Pilot Feyzi Altunbulak’ın ardından duygularını paylaştı. Emekli Kaptan Pilot Necmi Ekici, geçtiğimiz Cumartesi günü kaybettiğimiz Kaptan Pilot Feyzi Altunbulak’ın ardından duygularını paylaştığı bir yazı kaleme aldı.

Aziz Kardeşim,

Can Dostum; 25 yıla uzanan dostluğumuzda, kardeşliğimizde; ülkemize, milletimize, havacılığımıza hizmetlerini o eşsiz insanlık ve havacılık bilgilerini hiçbir insan ayrımı yapmaksızın, gözetmeksizin, kırılmadan, yorulmadan, bitmeyen enerjinle aktardın ve son günlere kadar araştırarak; doğruları yalnız doğruları eğip bükmeden, eğip bükülmeden havacılığımız için söyledin.

Kırılan da, üzülen de şunu öğrendiler ki, senin değil, toplumumuzun, havacılığımızın ve havacılığımıza hizmet eden değerli kardeşlerimizin başarıları muvaffakıyet ve emniyetle ve uçuşlarını huzurla yapmalarını istetiğindendi. Hiçbir kimseye, kurum ve kuruluşa kızdığını görmedim ve o eşsiz ve sonsuz hoşgörünle hepimizi ve herkesi “ayırt etmeksizin” sevdin. Biz de seni erken de olsa geç de olsa sevdik ve seveceğiz…

Ülkemizin senin gibi her daim milletini, insanlarını, havacılarını seven, düşünen yeni ve yenilikçi fikirleriyle katkı sağlayan evladını kaybetmesi üzücü, yorucu ve çok acı. Benim için de Tek Dostumu – Tek Arkadaşımı – Tek Kardeşimi – Tek Özüne, Sözüne, Fikirlerine, İnsanlığına inandığım, varlığınla “onur” ve “güven” duyduğum “yüksek ruh varlığından” eksik kalmak ebedi bir eksiklik ve zorluk.

Şu an benim için sözün bittiği yer. Babama, anneme ve sana yaşadığım müddetçe dualarım ve hayırlarım daim devam edecektir…

Sevgili Kardeşim, görüşmek üzere…

Ağabeyin,

Necmi Ekici

Yazarlar