SON DAKİKA
Tarih : 2023.05.08 17:15:24

Frontier Airlines, Bir Yolcusunu Yanlışlıkla Jamaika’ya Uçurdu

ABD'de Frontier Airlines, Florida'nın Jacksonville kentine gitmek üzere bilet almış bir yolcusunu yanlışlıkla Jamaika'ya uçurdu. Pasaportu olmadığı için Jamaika'da uçaktan da inemeyen yolcu, saatlerce uçakta kaldıktan sonra başlangıç noktası Philadelphia'ya döndü. Ellis-Hebard adlı kadın yolcu, sık sık Philadelphia'dan ikinci evinin bulunduğu Florida'nın Jacksonville kentine uçuyordu.

Biletini Frontiar Airlines'ten alan Ellis-Hebard, havaalanında beklerken uçuşla ilgili kapı değişikliğinden habersizdi. Tuvalete girdikten sonra uçağa bineceği kapıya gelen Ellis-Hebard, boarding'i tamamlamak üzere olan görevlinin ikazları arasında aceleyle uçağa bindirildi. Ellis-Hebard, uçak havalandıktan sonra kabin memurundan uçağın Jamaika'ya gittiğini öğrendi. Talihsiz yolcu yanında pasaportu da olmadığı için birkaç saat süresince uçakta beklemek zorunda kaldı. Ellis-Hebard, daha sonra tekrar aynı uçakla Philadelphia'ya döndü.

Frontier Airlines sözcüsü olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Müşterinin yanlış uçağa binebildiği için içtenlikle üzgünüz ve özürlerimizi ilettik. Yolcumuza yaşadığı mağduriyet için tazminat ödedik" diye konuştu.

Yazarlar