SON DAKİKA
Tarih : 2021.01.05 17:37:43

Genç Hostesin Ölümü Ülkeyi Ayağa Kaldırdı

Filipinler’de 23 yaşındaki uçuş görevlisi Dacera’ya yapılanlar ülkeyi yasa boğdu. Arkadaşlarıyla yılbaşı eğlencesinden sonra saldırıya uğrayan Dacera’ya saldırdığı düşünülen 11 kişi hakkında işlem yapıldı. Genç kadının son Instagram paylaşımı ise okuyanları hem üzdü, hem de saldırganlara olan kızgınlığı bir kat daha artırdı.

Christine, küvette bilincini yitirmiş halde bulunduktan sonra üç arkadaşı ve otel personeli tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis, Yılbaşı Günü Makati kentinde kadının cesedinin bulunması üzerine bir grup erkek hakkında suç duyurusunda bulundu.

23 yaşındaki Christine Angelica Dacera, arkadaşlarıyla birlikte bilincini yitirmiş bir haldeydi. General Santos Şehri uçuş görevlisinin Filipinler’deki Makati şehrinde hastaneye kaldırıldıktan sonra öldüğü açıklandı. Makati Şehri Polis şefi Albay Harold Depositar, 11 kişinin, öldüğü sırada Christine ile birlikte oldukları için suçlandığını açıkladı. Yetkililer otopsi ve toksikoloji raporlarını bekledikleri için suçlamalar henüz koşullu durumda. Depositar, “Suçlanan 11 kişiden sadece üçü Dacera’nın arkadaşlarıydı. Diğerleri tamamen tanımadığı kimselerdi” dedi.

Christine’in vücudu “cinsel organında yırtıklar ve spermle” bulunduğu için 11 kişi tecavüzle suçlanıyor. Ayrıca Christine’in vücudu da morluklar ve sıyrıklarla kaplıydı. En son 28 Aralık’ta Xtinedacera adlı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, PPE takan bir uçağın kapılarına yaslanmış olarak görünüyor. 12.800 takipçisi için “Bu harika yıl için son uçuş” diye yazmıştı.

Yazarlar