SON DAKİKA
Tarih : 2023.05.31 14:35:18

Gökyüzünde Güller Açtı

GÖKYÜZÜNDE GÜLLER AÇTI…

Sosyal medyasını, Genel Müdürü olduğu THY için yıllardan beri çok iyi kullanan Bilal Ekşi gördüğünüz fotoğrafı uçak trafiğini gösteren siteden aktararak kendi sayfasına koydu. Gerçekten görüntü hoşuma gitti. Birkaç gün medyada kullanılır diye bekledim, tık yok.

Öyle muhteşem bir manzara ki yüz akımız THY Avrupa hava sahasının tek hakimi gibi. Kuşlara bile yer kalmamış gibi gözüküyor. Bilal Beyi aktif gazetecilik yaptığım dönemden beri sosyal medya da takip ederi. Şirket içindeki ilginç ve güzel haberleri bazı anlarda basın sorumlularından bile önde verirdi. Aktif olsaydım bu görüntüyü de arka bilgileri işleyerek güzel bir haber yapardım. Fotoğrafa yazık oldu… Tam bu haberi noktalarken Bilal Beyden bir ses daha geldi.

Başlık şöyle: “ Kabin Memurları gününü, YK Başkanımız ile birlikte ekip arkadaşlarımız ile kutlarken hoş bir sürpriz ile karşılaştık.” Dur bakalım neymiş o hoş sürpriz? Son 40 yılda THY Kabin Memurlarının kullandığı üniformaları yeniden canlandırılmış. Basın Odasında ki arkadaşlara sordum. Bu konuda bilgileri yok. Demek ki bilgilendirilmemişler.

İyi ki Bilal Bey var.

Bu arada Kabin Memurları Günü de arkadaşlarımıza kutlu olsun.

Yazarlar