SON DAKİKA
Tarih : 2019.11.12 16:34:45

Havaalanı’na Yeni Terminal Binası Müjdesi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı. Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yönetiminde toplanan meclis, 59 gündem maddesini konuşarak karara bağladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kayseri Büyükşehir'in Başkan Memduh Büyükkılıç yönetiminde gerçekleştirdiği toplantıda komisyonlardan gelen raporlar görüşüldü. Meclis üyelerinin görüşleri doğrultusunda ele alınan gündem maddeleri arasında bazı cadde ve sokaklara isim verilmesi, Engelsiz Çocuk Evi ile Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi için hazırlanan yönetmeliklerin görüşülmesi, sağlık turizminin geliştirilmesi amacıyla Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş.’nin Kayseri’de büro açması için protokol yapılması gibi konular masaya yatırıldı.

Yapılan toplantıda bir soru üzerine Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesiyle ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ihalenin kısa süre içinde yapılacağını söyledi. Gerçekleştirilen toplantıda ayrıca Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Kocasinan Belediyesi Eski Başkanlarından Ali İhsan Alçı’nın isimlerinin belirlenecek bir yere verilmesi de konuşuldu. Her iki teklif de gerekli çalışmanın yapılması için komisyona gönderildi.

Yazarlar