SON DAKİKA
Tarih : 2018.10.03 17:45:20

Havalimanı Yolunda Motoru Yanan Araca Beton Mikseri Müdahale Etti

Atatürk Havalimanı girişinde motoru yanan aracın yardımına, yoldan geçen bir beton mikseri yetişti. Kaputundan dumanlar yükselen otomobili gören mikserin şoförü, aracı durdurarak mikserdeki basınçlı suyla müdahale etti. Olay, Atatürk Havalimanı Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre öğlen saatlerinde seyir halindeki yabancı plakalı bir otomobilin motor kaputundan dumanlar yükselmeye başladı. Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısına yaklaşık 200 metre mesafede yaşanan olayın akabinde araç sürücüsü otomobili yol kenarına çekti.

Otomobile beton mikseri müdahale etti Bu sırada yoldan geçen bir beton mikserinin sürücüsü motorundan dumanlar yükselen aracı gördü. Bunun üzerine beton mikserini durduran şoför, araçta bulunan basınçlı suyla dumanlar içindeki otomobile müdahale etti. Araçta bulunanların da yardımıyla otomobilin kaputu açılarak basınçlı suyla motor soğutuldu. Olayın yaşandığı anlarda şans eseri beton mikserinin kısa sürede müdahalede bulunmasıyla otomobilin olası alevler içinde kalmasının önüne geçildi. O anlarda ise cadde üzerinde kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu. Daha sonra araç bulunduğu bölgeden çekildi.

Yazarlar