SON DAKİKA
Tarih : 2020.01.16 13:24:40

Havalimanında Çıplak Kadın Şoku

Miami Uluslararası Havalimanı'ndaki yolcular, hiç beklemedikleri bir olayla karşılaştı. Bavullarıyla uçuşlarını bekleyen şaşkın yolcular, yanlarından geçerken çırılçıplak soyunan bir kadın gördü.

Çok sayıda kişi tarafından fotoğraflanan ve kaydedilen olay, sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı. Şoke eden olay, ABD'nin Florida eyaletinde gerçekleşti. Miami Uluslararası Havalimanı'nda bir kadın, etrafındaki şaşkın bakışlara aldırmadan çırılçıplak soyundu. 13 Ocak tarihinde, gece yarısı gerçekleştiği öğrenilen olay, olaya şahit olanlar tarafından kameraya alındı.

Şoke eden olayı videoya çeken bir genç, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. @Dolphinfan201 kullanıcı adını kullanan kişi, Twtitter'da paylaştığı görüntülere "Çünkü burası Miami" notunu düştü. Görüntülerde üzerinde sadece iç çamaşırları olduğu görülen ve çıplak ayakla yürüyen kadın, striptiz yapıyor. Havalimanındaki yolcuların ve çalışanların şaşkın bakışları arasında üzerindekileri çıkarıp yere fırlatan kadın, hızlı adımlarla yürümeye devam ediyor. Videoda arkada bir kadının şarkı söylediği duyuluyor, ancak şarkıyı soyunan kadının mı yoksa bir başkasının mı söylediği bilinmiyor.

Ayrıca olaya şahit olan bir adamın, "Kadın iyi değil..." dediği duyuluyor. Bir başka Twitter kullanıcısı da, çıplak kadının bir polis aracı üzerinde otururken çekilmiş görüntüsünü paylaştı. Yerel medyada çıkan haberlere göre, kadın gözaltına alındı ancak tutuklanmadı ve psikolojik değerlendirme yapılmak için incelemeye alındı. Polis ekiplerinin açıklamasına göre, yüksek seviyede paranoya belirtileri gösteren kadın, halüsinasyon görüyor olabilir.

 

Yazarlar