SON DAKİKA
Tarih : 2020.03.05 12:30:12

Havalimanında İtibar Yönetimi Kitabı Tanıtıldı

“İtibarlı bir havalimanı nasıl olunur?” sorusunun cevabını vermek üzere İGA Havalimanı İşletmesi, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ve TAV Uluslararası Havalimanı İşletmelerinin üst düzey yöneticilerinin kaleme aldığı bölümler, Maltepe Üniversitesi öğretim üyelerinin yazıları eşliğinde okuyucuyla buluştu!

Sektör deneyimini, akademik tecrübesiyle birleştiren Prof. Dr. Şahin Karasar’ın rehberliğinde Maltepe Üniversitesi, daima iç ve dış paydaşlarıyla birlikte yol alarak bilginin, iş hayatında yer alan uygulamalarla bütünleştirilmesi noktasında çalışmalarını sürdürmektedir. Akademi ve sektör iş birliğinin neticesi olan JUST LANDED Havalimanında İtibar Yönetimi adlı kitap, daha önce bu alanda yapılmamış bir çalışmaya imza atmıştır.

Dr. Meltem Çiçek editörlüğünde hayata geçen kitapta; Maltepe Üniversitesinden Prof. Dr. Şahin Karasar, Dr. Ayşe Cilacı Tombuş, Dr. Meltem Çiçek, İGA Havalimanı İşletmesi’nden İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Kadri Samsunlu, İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nihat Çukurkaya, Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yöneticilerinden Ersel Göral (CEO), A. Hakan Arslan, Canan Soysal, TAV Uluslararası Havalimanı İşletmelerinden Sani Şener (CEO), Hakan Öker ve Bengi Vargül Şen’in yazıları, sektöre ve akademiye ışık tutmaktadır. Papatya Bilim Üniversite Yayıncılığı tarafından yayımlanan JUST LANDED, üniversitelerin İletişim Fakülteleri ile tüm Havacılık bölümlerine katkı sağlamak amacıyla raflardaki yerini almıştır.

Yazarlar