SON DAKİKA
Tarih : 2022.08.13 01:08:58

Her Şey Bir Anda Oldu! Yürekleri Ağza Getiren İniş

Yunanistan'daki İskados Uluslararası Havalimanı'na iniş yapan yolcu uçağı insanların sadece birkaç metre üzerinden geçerek yürekleri ağza getirdi. Olayın görüntüleri sosyal medyada dikkat çekerken pilotların bu kadar alçak iniş yapmasının nedeni de ortaya çıktı... Wizz Air'e ait bir yolcu uçağının Yunanistan'ın İskados adasındaki, İskados Uluslararası Havalimanı'na yaptığı Iniş yürekleri ağza getirdi.

ŞİMDİYE KADARKİ EN DÜŞÜK İNİŞLERDEN BİRİSİ OLABİLİR

Youtube'a yüklenen videoda yolcu uçağının turistlerinin başlarının üzerinden sadece bir kaç metre mesafede kayarak geçtiği görülüyor. Uçağın inişinin şimdiye kadarki en alçak inişlerden biri olduğu düşünülüyor.

GÖZLEMCİLER BİLE ŞOKE OLDU

Havalimanının denizden sadece birkaç metre ötede inşa edilen iniş pisti, buna benzer yakın inişleri yakalamak isteyen, heyecan arayan turistler için son dönemde büyük bir cazibe merkezi haline geldi. Ancak Airbus A321 tip yolcu uçağının son inişi, deneyimli Uçak gözlemcilerini bile şoke etti.

MOTORUN SESİNİ DUYUNCA BAĞRIŞMAYA BAŞLADILAR

5 Ağustos'ta GreatFlyer tarafından YouTube'a yüklenen videonun en başında denizin mavi sularının üzerinde ilerleyen bir uçak görünüyor. Wizz Air'e ait Airbus A321neo yaklaşırken, pilotun uçağı alçak bir irtifada uçurduğu rahatça görülüyor hatta izleyicilerden biri alçak iniş beklentisiyle yoldan çekilmeye başlıyor.

Pembe ve beyaz yolcu uçağı deniz kenarındaki insanların bir kaç metre üzerine kadar alçalıyor ve sallanarak inişe hazırlanıyor. Videoda uçağın motorundan gelen gürültü ile insanların şaşkınlık içerisinde bağırdıkları görülüyor. Uçağın hızının yarattığı rüzgarla insanlardan bazılarının şapkalarının uçarken, genç bir kızın sendeleyerek yere düştüğü görülüyor.

Yazarlar