SON DAKİKA
Tarih : 2019.12.06 16:24:11

İGA FAB 2020’ye Ev Sahipliği Yapacak

İstanbul Havalimanı, 23-24 Haziran 2020 tarihlerinde düzenlenen Yıllık Havaalanı Yiyecek ve İçecek Konferansı ve Ödüllerine ev sahipliği yapacak. Etkinlik, uluslararası havalimanı yemeklerinde en iyiler için değil, aynı zamanda Türk mutfağının en iyi kutlamaları olacak.

FAB 2020, Nisan 2019’da açılan görkemli yeni İstanbul merkezi için bir vitrin olacak. moodiedavittreport’un haberine göre Moodie Davitt Report tarafından tasarlanan ve düzenlenen FAB, gelişen havaalanı yiyecek ve içecek işine adanmış tek etkinliktir. FAB, 2011’deki lansmanından bu yana gelişti ve zorlukların, fırsatların ve kalite özlemlerinin bir turnusol testi olarak hizmet veren, sürekli gelişen bir sektör için kilit küresel bir araya geldi. FAB 2020, dünya çapındaki havaalanları ve yiyecek ve içecek imtiyaz sahiplerinin üst düzey yöneticilerini ve tasarım ajansları, araştırma şirketleri ve teknoloji sağlayıcıları da dahil olmak üzere çeşitli endüstri ortaklarını bir araya getirecek. Konferans programı, dünyanın önde gelen havalimanı ticaret direktörleri, imtiyaz sahipleri, şefler, önemli sektör fikir liderleri ve analistlerinin sunumlarını içeren en son F&B gelişmelerini, yeniliklerini ve trendlerini sergileyecek. Bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilen FAB Ödülleri, havaalanı yiyecek ve içecek mükemmelliğinin zirvesini temsil ediyor. 2020 kategorileri ve aday gösterme prosedürü çok yakında açıklanacak.

İGA İş Geliştirme Direktörü Fırat Ocak, “2020 Havaalanı Yeme – İçme (FAB) Konferansı ve Ödüllerini İstanbul’da ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. Dünyanın en büyük yemek alanı tek çatı altında olan İstanbul Havalimanı, hızla büyüyen havaalanı yiyecek ve içecek işletmesi için tek etkinliğe ev sahipliği yapmak için harika ve uygun bir yer. “Birinci sınıf müşteri deneyimi sağlamak, Türkiye’nin dünya için yeni merkezindeki günlük çalışmalarımızın önemli bir parçası. Havalimanının yiyecek-içecek endüstrisinden uluslararası yöneticilerle ve çeşitli endüstri ortaklarıyla değişimi bekliyoruz ve onlara gerçekten ilham verici ve misafirperver bir atmosferde eşsiz bir platform sunacağız. FAB-ulous olayı yapalım! ”

FAB Kurucusu ve Moodie Davitt Raporu Başkanı Martin Moodie şu yorumu yaptı: “Dünyadaki en çeşitli ve zengin çeşitliliğe sahip mutfağa ev sahipliği yapan FAB’ı Türkiye’ye getirmek için çok heyecanlıyız. Bu çeşitlilik, uluslararası lezzetlerle harmanlanmış Türk yemeklerinin ve içeceklerinin en iyisini sunan muhteşem yeni İstanbul Havalimanı’nda ve İstanbul’un öncü bir merkez olarak hızla büyüyen statüsüne uygun bir genişlik teklifi sunuyor. “FAB 2020’deki konuklar, bu olağanüstü teknolojiye sahip havalimanı ortamını, gelecek yıl haziran ayında, İstanbul’un doğu-batı kavşağındaki büyük şehir zevkleri ile birlikte yaşayacaklar.”

Yazarlar