SON DAKİKA
Tarih : 2023.09.05 00:15:36

İGA’dan Filenin Sultanlarına Muhteşem Karşılama

Avrupa Şampiyonu olarak yurda dönen A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İstanbul Havalimanı'nda alkışlarla karşılandı. CEV 2023 Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı deviren ve tarihinde ilk kez Avrupa şampiyonluğu elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız ülkeye döndü. Filenin Sultanlarını Brüksel’den İstanbul Havalimanına getiren THY uçağı su takıyla karşılandı. Millilerimiz, çiçekler, bando takımı ve alkışlarla VIP Salonu’na girdi.

ÜSTÜNDAĞ: HEDEF OLİMPİYATLAR

Havalimanında açıklamalarda bulunan Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, sıradaki hedefin Olimpiyatlar olduğunu söyledi: “Bu ülkenin gururu olduysak, güzel şeyler yaşattıysak ne mutlu camiama, ekibime. Voleybol bu ülkeye tarihinde ilkleri yaşatıyor. Almadığımız tek bir kupa kaldı. O da sırada olimpiyat diyoruz. İnşallah kürsüde olacağız. O İstiklal Marşı’nı okurken bizi yalnız bırakmayan gurbetteki taraftarlarımız, ülkede bizi izleyen taraftarlara çok teşekkür ediyorum.”

İGA'DAN TEBRİK MESAJI

Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanlarının İstanbul Havalimanı’na inişinin ardından İGA Yönetimi de sosyal medyadan tebrik mesajı paylaştı: "A Milli Kadın Voleybol Takımımızı bugün havalimanımızda bando ve çiçekler eşliğinde karşıladık. Cumhuriyetimizin 100. yılında bize bu gururu yaşattıkları için tüm takıma, teknik kadroya ve federasyonumuza teşekkür ederiz. Tebrikler"

Yazarlar