SON DAKİKA
Tarih : 2018.11.28 16:55:20

İHMD’den Mülki İdare Amiri Ulutaş’a Veda Ziyareti

Atatürk Havalimanı’nda en uzun görev yapan Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş’a İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği (İHMD) üyeleri veda ziyaretinde bulundu. Atatürk Havalimanı’nın sevilen Valisi Mehmet Ali Ulutaş’ın 3 Aralık’ta yaş haddinden emekli olması nedeniyle İstanbul Havalimanları Muhabirleri Derneği üyeleri veda ziyaretinde bulundu.

GAZETECİLER’ DEN VALİ ULUTAŞ’A PLAKET

Mülki İdare Amirliği’nde samimi bir ortamda geçen ziyarette, basın mensupları Vali Ulutaş’a havacılığa katkıları nedeniyle bir plaket takdim etti. Havalimanında görevde olduğu 8 yıllık süre içerisinde gazetecilerin duyarlı davranışlar sergilediğini söyleyen Vali Ulutaş,” Gazetecilerin her zaman Devletin yanında oldu. Bu özelliklerini bildiğim için bende daha rahat çalışabilmeleri için elimden gelen yardımı yaptım” dedi

İHGD Başkanı Celal Uçan ise, gazetecilere verdiği destek’den dolayı kendisine teşekkür etti. Vali Ulutaş’ın Havalimanı’nda görev yapan tüm personel tarafından sevilmesinin tesadüf olmadığını söyleyen Celal Uçan,” Sizi sorunları çözen vali olarak hatırlayacağız. Görev yaptığınız süre içerisinde tüm kurum ve kuruluşları birlik beraberlik içinde çalışmaları için yoğun çaba harcadınız. Sorunları çözen ve işleri kolaylaştıran bir Devlet Adamı oldunuz. Gazetecilerin görevlerini daha kolay yapabilmeleri için her türlü yardımı yaptığınız için size teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Atatürk Havalimanı^nda görev yapan basın mensupları daha sonra Mehmet Ali Ulutaş ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yazarlar