SON DAKİKA
Tarih : 2020.04.04 14:34:01

İŞKUR Yolcu Hizmetleri Görevlisi 20 Personel Alacağını Duyurdu

İŞKUR, İstanbul ilinde havalimanı yolcu hizmetleri görevlisi olarak 10’u engelli olmak üzere toplam 20 personel alımı yapılacağını duyurdu. İş başvuruları İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden online olarak yapılacak olup, başvuru linki haber içeriğinde verilmiştir. En az lise mezunu adaylar başvuru yapabilecek olup, alınacak personeller, AİR Clinic Sağlık Hizmetleri A.Ş’de daimi olarak istihdam edileceklerdir.

Başvuru şartları ve diğer detaylar haber içeriğinde verilmiştir. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 02 Nisan 2020 tarihinde, havalimanı yolcu hizmetleri görevlisi alımı için yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR’un açık iş ilanları kategorisinde yayınlanan iki farklı ilana göre AİR Clinic Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Liman girişinden-uçağa, uçaktan-liman çıkışına ya da uçaktan-uçağa kullanılan akülü araç, manuel tekerlekli sandalye, ara sandalye ve sedyelerin temizliğini yapmak üzere 10’u engelli toplam 20 personel alımı yapacak.

İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İş başvuruları İŞKUR’un resmi internet sayfası olan iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacak olup, engelli kadrosu için başvuracak adayların 11 Nisan’a kadar, engelsiz kadrosuna başvuruda bulunmak isteyen adayların ise en geç 10 Nisan 2020 tarihine kadar aşağıda belirtilen linki tıklayarak online başvuru yapmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

En az lise mezunu,

Dış görünümüne önem veren ve güler yüzlü,

Ekip çalışmasına yatkın,

Sorumluluk sahibi,

Uzun süre ayakta aktif olarak çalışabilecek,

Yolcu ve yolcu yakını memnuniyetine önem veren,

Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek adaylar başvuru yapabilirler.

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan.

B Sınıfı ve/veya üstü ehliyeti olan adaylar tercih edilecektir

Yazarlar