SON DAKİKA
Tarih : 2020.01.15 18:09:08

İstanbul Havalimanı Rekor Kırdı

Açıldığı günden beri bir çok ilke imza atan İstanbul Havalimanı, yeni bir rekor kırdı. Eurocontrol’ün açıkladığı Aralık verilerine göre, İstanbul Havalimanı günlük ortalama 523,6 kalkışla yeni bir rekor kırdı.

İstanbul Havalimanı’nın kırdığı rekoru Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, sosyal medya hesabından duyurdu. Dünyanın en büyük havalimanlarından birisi olan İstanbul Havalimanı’na havayolu şirketlerinin ilgisi artıyor. Açıldığı günden beri havayolu şirketlerinin ilgi odağı olan İstanbul Havalimanı’na bir çok havayolu şirketi yeni uçuşlar başlattı. Havayolu şirketlerinin ilgisinin artaması İstanbul Havalimanı’nın yeni bir rekor kırmasına neden oldu.

Eurocontrol’ün açıkladığı Aralık ayı verilerine göre İstanbul Havalimanı, 523,6 kalkışla rekor kırdı. Rekorla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, “İstanbul Havalimanı yeni bir rekor kırdı. Eurocontrol aralık verilerine göre tarifeli uçuşlarda “Zafer Anıtımız” İstanbul Havalimanı günlük ortalama 523,6 kalkışla henüz 14. ayında yeni bir rekora imza attı. #DHMİ Çalışıyor, Türkiye Uçuyor!” paylaşımı yaptı.

Yazarlar