SON DAKİKA
Tarih : 2022.04.30 01:39:17

İstanbul Havalimanı’nda Bayram Yoğunluğu

İstanbul Havalimanı'nda bayram yoğunluğu Bayram tatilini yurt içi ve yurt dışında geçirmek isteyen vatandaşlar İstanbul Havalimanı'nda yoğunluk oluşturdu. Ramazan bayramına sayılı günler kala İstanbul Havalimanı’nda sabah saatlerinden itibaren bayram hareketliliği başladı.

Bugün gerçekleştirilmesi planlanan bin 253 uçuşla, 193 bin 208 yolcunun da seyahat etmesi planlanıyor. Ramazan bayramı tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyenler binlerce vatandaş, bayrama sayılı günler kala megakentten ayrılmaya başladı. Tatil beldelerine ve memleketlerine tatile gitmek için hava ulaşımını tercih edenler, İstanbul Havalimanı'ndaki hareketliliği de arttırdı.

193 binin üzerinde yolcunun bugün uçması bekleniyor

Haftanın son mesai gününde hareketlilik, sabah saatlerinden itibaren başladı. Güvenlik kontrolünün ardından terminale giriş yapan yolcular, bilet ve valiz işlemleri için iç ve dış hat kontuarlarında uzun kuyruklar oluşturdu. Bayram öncesi bugün İstanbul Havalimanı'ndan gerçekleştirilmesi planlanan bin 253 tarifeli seferle, toplam 193 bin 208 yolcunun seyahat etmesi bekleniyor.

Yazarlar