SON DAKİKA
Tarih : 2019.04.16 18:36:19

İstanbul Havalimanı’nda Bir İnsanlık Örneği

İstanbul Havalimanı'ndan aldığı Tunus uyruklu 2 turistin taksisinde unuttuğu içinde 30 bin euro bulunan çantayı sahibine teslim eden taksi şoförü Hakan Kanat, 'Vatandaşlık görevimi yerine getirdim. dedi. Takside unutulan 30 bin euroyu sahibine teslim etti.

İstanbul Havalimanı'ndan aldığı Tunus uyruklu 2 turistin taksisinde unuttuğu içinde 30 bin euro bulunan çantayı sahibine teslim eden taksi şoförü Hakan Kanat, "Vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Turistler beni görünce boynuma sarılıp beni öpmeye başladı. O bana yeter zaten" dedi.

Şişli'de bulunan bir otelin taksi durağında çalışan Hakan Kanat, Tunus uyruklu 2 turisti İstanbul Havalimanı'ndan alarak Kumkapı'da bir otele bıraktı. Daha sonra otelden ayrılan Kanat, taksisine başka bir müşteri aldı. Bu sırada arka koltukta bulunan çantayı fark etti. Kanat, içinde 30 bin euro olan çantayı sahibine ulaştırmak üzere hareke geçerken, 2 turist de güvenlik kamera görüntüleri sayesinde Kanat'ı buldu. Polis merkezinde turistlere çantayı teslim eden Kanat'a, turistler 100 euro verdi.

Yazarlar