SON DAKİKA
Tarih : 2022.03.22 13:48:46

İstanbul Havalimanı’nda Gençlere Özel Youth Lounge Hizmete Girdi

Benzersiz mimarisi, güçlü altyapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolculuk deneyimi ile dünyanın en önemli küresel aktarma merkezi konumu her geçen gün güçlendiren İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek gençlere ayrıcalıklı, konforlu ve eğlenceli bir seyahat deneyimi sunmak için Youth Lounge’ı açtı.

Havacılıkta, dünyanın en iyileri arasında yer alan ve yolcularına sağladığı üst düzey hizmetlerle ön plana çıkan İGA İstanbul Havalimanı, gençlere yönelik hizmetler sunduğu Youth Lounge’ın açılışını gerçekleştirdi. Havalimanında geçirilen zamanı eşsiz bir deneyime dönüştürmeyi hedefleyen İGA, Youth Lounge’ı İstanbul Havalimanı Dış Hatlar’da hayata geçirdi.

Genç seyahatseverler uçuş öncesi Youth Lounge’da buluşuyor…

15-30 yaş aralığındaki yolcu ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hizmete açılan Youth Lounge, 5 avroluk ücret karşılığında 4 saatlik WI-FI hizmeti, PlayStation, müzik sistemi, dev ekran projeksiyon, langırt, D&R sponsorluğunda ücretsiz kutu oyunları, güncel çizgi romanlar, zaman zaman canlı performans ve etkinlikler dahil olmak üzere gençlerin ilgisini çekebilecek pek çok imkân sunuyor. Z kuşağını önemseyen ve Youth Lounge’ı buna göre tasarlayan İGA İstanbul Havalimanı, gençlere özel uygun fiyatlı aperatifler, kahve seçenekleri ve sosyal mesafeye uygun oturma alanları ile fark oluşturuyor.

Youth Lounge gençlere eğlence ve konfor vadediyor…

Youth Lounge açılışında açıklamalarda bulunan İGA Dijital Hizmetler ve Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Ersin İnankul; “İGA İstanbul Havalimanı için öncelikli hedefimiz, bu eşsiz yapıyı bir yolculuk noktasının çok ötesine taşıyarak; misafirlerimizin seyahatlerini unutulmaz bir deneyime dönüştürmek. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyor ve yolcularımızın İstanbul Havalimanı’na ayak bastığı andan itibaren tüm misafirlerimizin buradan üst düzey bir memnuniyetle ayrılabilmeleri için her bir ayrıntıyı planlıyoruz. Bu bağlamda uzun süredir üzerinde çalıştığımız Youth Lounge’ı gençlerimizin hizmetine açtık.

Gençlerimize daha fazla eğlence ve uçuş öncesi zamanlarını etkili kullanmaları adına hizmete aldığımız Youth Lounge’da her türlü detayı düşündük. Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin de tasarım aşamasında katkı verdiği Youth Lounge, bir nevi gençlerin hayallerinin gerçeğe dönüşmesi anlamına da geliyor. Bu alanı gençlerin buluşma noktası yapmak adına geleceğe yönelik planlarımız bulunuyor. Salgın koşullarına uygun olacak şekilde gençlere uygun fiyatlı aperatif ve kahve seçeneklerinin yanında sosyal mesafeye uygun oturma ve eğlence alanları, oyun, müzik yayını, kitap okuma gibi birçok ürün ve hizmet tasarladık” ifadelerini kullandı.

Yazarlar