SON DAKİKA
Tarih : 2019.08.21 12:19:37

İstanbul Uçak Biletinin Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Galatasaray taraftarının uzun zamandır beklediği Radamel Falcao ile hasret sonra ediyor. Falcao İstanbul uçak biletinin ekran görüntüsü paylaşıldı! Görüntüyü gören taraftarların heyecanı iyice arttı. Galatasaray taraftarının gelişi için gün saydığı Radamel Falcao’nun İstanbul uçak bileti görüntülendi.

Galatasaray ile varılan transfer sözleşmesi sonrasında taraftarın heyecanla beklediği Falcao’nun İstanbul için aldığı uçak biletinin ekran görüntüsü intenet ortamında paylaşıldı. Havayolu şirketinin personeli tarafından sızdırılan görüntüler sosyal medyada bomba etkisi yarattı. İntenet ortamına sızdırılan görüntülerde Radamel Falcao adına düzenlenmiş olan bir uçak bileti olduğu anlaşılıyor. İstanbul’a uçuş için düzenlenen biletin ayrıntılarında uçağın ne zaman nereden kalkacağı ve nereye iniş yapacağı görülüyor.

21 Ağustos 2019 tarihi için Radamel Falcao adına düzenlenmiş uçak biletinde uçağın, Fransa’nın Nice şehrinden kalkacağı ve sonrasında İstanbul’a iniş yapacağı anlaşılmakta. Biletin rezerve edilmesi sonrasında Galatasaray taraftarları yıldız oyuncunun İstanbul’a gelmesi için saat sayıyorlar. 

İntenet ortamına sızdırılan görüntülerde Radamel Falcao adına düzenlenmiş olan bir uçak bileti olduğu anlaşılıyor. İstanbul’a uçuş için düzenlenen biletin ayrıntılarında uçağın ne zaman nereden kalkacağı ve nereye iniş yapacağı görülüyor. 21 Ağustos 2019 tarihi için Radamel Falcao adına düzenlenmiş uçak biletinde uçağın, Fransa’nın Nice şehrinden kalkacağı ve sonrasında İstanbul’a iniş yapacağı anlaşılmakta. Biletin rezerve edilmesi sonrasında Galatasaray taraftarları yıldız oyuncunun İstanbul’a gelmesi için saat sayıyorlar.

Yazarlar