SON DAKİKA
Tarih : 2022.03.09 09:01:37

İşte THY ve Pegasus İptal Edilen Uçak Seferleri Listesi

İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle uçuşların iptal edilip edilmeyeceği soruları gündemdeydi. Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararları ile Yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlem alan THY ve Pegasus 10-11 Mart tarihlerinde bazı uçuşların iptal edildiğini duyurdu. İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda iptal edilen uçak seferleri ile ilgili THY'den gelen açıklamada, değişiklik veya iade işlemlerinin tamamlanacağı belirtildi. İptal edilen uçuş seferleri THY ve Pegasus'un açıklamaları ile belli oldu.

Birçok hava yolu şirketi İstanbul başta olmak üzere yaşanabilecek kar yağışı ve kuvvetli rüzgar nedeniyle bazı uçuşları iptal etti. Pegasus'tan yapılan açıklamada, "Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir." ifadeleri yer aldı. THY'de 10 Mart tarihinde iptal eden seferler ile ilgili duyuru yayınladı.

UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ?

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 10 Mart'ta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda bazı seferlerini iptal etti. THY'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "10 Mart tarihinde beklenen hava muhalefeti nedeniyle İstanbul ve Sabiha Gökçen havalimanları kalkışlı, varışlı bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Seferi iptal olan yolcularımız, uçuş saatine kadar web sitemiz, mobil uygulamamız ve çağrı merkezimiz üzerinden değişiklik veya iade işlemlerini tamamlayabilirler" ifadelerine yer verildi.

PEGASUS'TAN 10-11 MART UÇAK SEFER İPTALİ AÇIKLAMASI

Pegasus'tan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; Değerli misafirlerimiz, Sabiha Gökçen Havalimanı Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararıyla, beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle aşağıdaki uçuşlarımız iptal edilmiştir. Ücretsiz bilet değişikliği veya iptali yapmak isterseniz; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve mobil uygulamamız aracılığıyla ya da çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Yazarlar