SON DAKİKA
Tarih : 2019.10.04 13:28:40

İşte Türk Hava Yolları’nda Açık Bulunan İş Kadroları

THY Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Hava Yolları (THY) bünyesine 8 bin personel alımının gerçekleştirileceğini ifade etmişti. Türk Hava Yolları'nda görev almak isteyen binlerce personel adayı bu konuyla ilgili ilanları takip ediyor. THY en az lise mezunu yetiştirilmek üzere personel alıyor. Türk Hava Yolları kendisine ait internet sitesi üzerinden ilan ettiği duyurular ile personel alımı yapacağını açıkladı.

Türk Hava Yolları Açık Bulunan İş Kadroları?

THY Kabin Memuru, Pilot v.s. Alımı 2019'da Yapılacak Mı? Yorum Yap Yazdır Facebook'ta Paylaş Türk Hava Yolları Açık Bulunan İş Kadroları? THY Kabin Memuru, Pilot v.s. Alımı 2019'da Yapılacak Mı? THY Yönetim Kurulu Başkanı, Türk Hava Yolları (THY) bünyesine 8 bin personel alımının gerçekleştirileceğini ifade etmişti. Türk Hava Yolları'nda görev almak isteyen binlerce personel adayı bu konuyla ilgili ilanları takip ediyor. THY en az lise mezunu yetiştirilmek üzere personel alıyor.

Türk Hava Yolları kendisine ait internet sitesi üzerinden ilan ettiği duyurular ile personel alımı yapacağını açıkladı. THY iş başvurusu nasıl yapılır, şartlar neler gibi soruları THY personel adayları için haberleştirdik. 04 Ekim 2019 Cuma 10:26 Video Player 00:00 | 01:05 0 Türk Hava Yolları (THY) boş bulunan bulunan kadrolar için iş ilanları THY resmi sitesi üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları’nın Yeni İstanbul Havalimanı’na taşınmasından sonra personel ihtiyacı arttı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ilerleyen günlerde farklı alanlarda da alım yapılacağını duyurdu.

Çeşitli boş kadrolar için duyuruları gerçekleştirilen THY personel alım sürecine dair detayları sizler için haberleştirdik. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, özel bir televizyonun canlı yayınına katıldı. Aycı canlı yayında yaptığı açıklamalarda 8 bini aşan THY personel alım istihdamı planladıklarını duyurdu. THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı; 1150 civarı yeni kaptan, 2300 kabin ekibi almayı planladıklarını toplamda 8 bini aşan istihdam planladıklarını ilan etti. Bu müjdeli haberin ardından THY personel adayları 8 bin personel alımının kontenjanlarını, başvuru tarihlerini ve şartlarını ilan eden duyuruları dört gözle beklemeye başladı.

THY 8 bin personel alımına ilişkin ilk adım atıldı ve üniversitelerin lisans, son sınıf, yeni mezun veya yüksek lisans öğrencilerinin başvurularının alınacağı ifade edildi. Türk Hava Yolları (THY) boşta olan bazı kadrolara 8 bin personel alımı için başvuruların başladığına yer verdi. Türk Hava Yolları bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, THY personel alımı için ayrıntıları merak etmeye başladı.

THY HANGİ BİRİMLERE PERSONEL ALIYOR?

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Nisan ayı için yayımlanan personel alım ilanlarında personel alımı yapılacak birimler ise;

1- Kokpit Ekibi

2- Kabin Ekibi

3- İdari ve Teknik Personel

4- Uluslararası Personel

5- Yeni Mezun/Öğrenci olarak açıklandı.

Ancak şuan sadece Kokpit Ekibi ve Yeni Mezun/öğrenci kategorisinde personel alım ekranı açık. Bu yüzden personel alımları sadece Kokpit Ekibi ve Yeni Mezun/öğrenci kategorisine yapılıyor.

Yazarlar