SON DAKİKA
Tarih : 2022.06.30 14:51:53

İtalyan Mutfağının En Lezzetli Restoranı Carluccio’s, İstanbul Havalimanı’nda

Dünyada tek çatı altında yer alan en büyük yiyecek ve içecek alanına sahip olan, 90’dan fazla işletme ile yolculara uçuş öncesi ve sonrası yeme & içme hizmeti sunan TUM, İtalyan mutfağının en lezzetli restoranları arasında gösterilen Carluccio’s’u İGA İstanbul Havalimanı’nda hizmete açtı. İGA İstanbul Havalimanı'nda yeme & içme hizmeti veren TUM, İtalyan mutfağının tüm lezzetlerini Carluccio’s markasıyla yolcularının beğenisine sundu.

TUM çatısı altında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan birbirinden farklı 90’ten fazla işletme bulunurken, son olarak İtalyan şef Antonio Carluccio’nun kendi adını taşıyan restoranı Carluccio’s hizmete girdi. Carluccio’s, gün boyunca İtalyan mutfağının otantik lezzetlerini, restoran ve kafe hizmeti ile yolcularla buluşturuyor.

İtalyan mutfağının sıcak atmosferi İGA İstanbul Havalimanı’nda.

İlk şubesini 1991 yılında Londra’da açan Carluccio’s, renkli dekorasyonu ve rahat ortamı ile misafirlerine İtalyan sıcaklığını İGA İstanbul Havalimanı’nda yaşatmaya devam ediyor. İGA İstanbul Havalimanı dış hatlarda 7/24 hizmet veren Carluccio’s, sıcak atmosferiyle dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine İtalyan mutfağının birbirinden farklı lezzetini dünya yolcularıyla buluşturuyor. TUM çatısı altında dünya mutfağının en iyi lezzetlerini yolcularımızla buluşturuyoruz.

TUM Genel Müdürü Hüseyin Dönmez konuyla ilgili olarak şu şekilde konuştu: “TUM çatısı altında Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan birbirinden farklı 90’ten fazla işletme bulunuyor. Yolcularımıza dünya mutfağının en iyi örneklerini sunmak adına çalışmalar yürütüyoruz. TUM olarak, yolculara uçuş öncesi ve sonrası benzersiz bir yeme & içme deneyimi sunarak 7/24 yolcu memnuniyetini hedefliyoruz. Yanı sıra İGA İstanbul Havalimanı’nı kullanan her milletten, farklı kültürlerden gelen binlerce kişiyi yolculuk memnuniyeti hedefiyle ağırlamak için restoranlarımızı çeşitlendiriyoruz. Bu bağlamda son olarak İtalyan mutfağının otantik lezzetlerini sunan Carluccio’s’u hizmete açtık. TUM olarak, farklı markalar eşliğinde dünya lezzetlerini en büyük HUB olan İGA İstanbul Havalimanı’nda yolcularımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Misafirlerimize farklı deneyimler sunmak, değişik tatlarla buluşturmak ve sahip olduğumuz yeme-içme alanını her geçen gün zenginleştirmek için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

Yazarlar