SON DAKİKA
Tarih : 2019.05.05 21:37:36

İzmir İngiltere’den 80 Bin Turist Karşılayacak

TAV Havalimanları tarafından işletilen İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Jet2 Holidays’in İngiltere, Manchester’dan gelen ilk uçuşunu karşıladı. Birleşik Krallık’ın ikinci en büyük tur operatörü olan Jet2 Holidays ile İzmir’e gelen yolcular çiçeklerle karşılandı. Jet2 Holidays bu hafta içinde İngiltere’den İzmir’e beş farklı şehirden daha direkt uçuş başlatıyor.

Manchester’ın yanı sıra Londra Stansted, Glasgow, Newscastle, Birmingham ve Leeds’den de İzmir’e yaz sezonu boyunca direkt uçuşlar düzenlenecek. Altı şehirden haftada toplam sekiz sefer gerçekleşecek. Jet2 Holidays ile İzmir’e bu sezon İngiltere’den 80 binden fazla turist gelmesi bekleniyor. TAV Ege Genel Müdürü Erkan Balcı “Ege bölgesinin dünyaya açılan kapısı olan İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan şu an 30 ülkede 55 destinasyona direkt uçuş gerçekleşiyor. Jet2 Holidays’in İngiltere’nin altı farklı şehrinden başlattığı uçuşları karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. İzmir’in sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri tanıtmaya,

Ege bölgesinin potansiyelini tam olarak gerçekleştirmek için tüm paydaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Jet2.com ve Jet2 Holidays CEO’su Steve Heapy “Bu yaz sezonunda Birleşik Krallık’taki dokuz merkezimizin altısından gerçekleştireceğimiz uçuşlarla, İzmir popüler bir destinasyon olarak öne çıkıyor” dedi. Jet2 Havayolları 100 uçağıyla hizmet veriyor ve İngiltere’nin en büyük üçüncü havayolu konumunda yer alıyor.

Yazarlar