SON DAKİKA
Tarih : 2023.11.13 16:21:07

KKTC 40. Kuruluş Yıldönümü Ercan Havalimanı’nda da Kutlanacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. Kuruluş yıldönümü Ercan Havalimanı'nda da kutlanacak. Ercan Havalimanı’nda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. Kuruluş yıldönümü kutlanacak.

Havalimanında KKTC’nin liderleri Dr. Fazıl Küçük ve Rauf Raif Denktaş anılacak. T&T Havalimanı İşletmeciliği’nden yapılan açıklamaya gore Ercan Havalimanı’nda gelen ve giden yolcu bölümlerine Kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf Raif Denktaş ve merhum Dr. Fazıl Küçük’ün fotoğraflarının yer aldığı ışıklı panolar konuldu. 29 Ekim’de “Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzyılı” kapsamında 100. Yıl bayrakları asılan Ercan Havalimanı’na şimdi de KKTC’nin 40. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle 40. Yıl bayrakları asıldı.

Ayrıca, check-in ekranlarına KKTC’nin 40. Kuruluş yıldönümü kutlama mesajı yansıtıldı. Giden yolcu bölümünde büyük bir Kuzey Kıbrıs haritası içerisine kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş ve toplum lideri Dr. Fazıl Küçük’ün resimlerinin olduğu maketler yerleştirildi, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin 40. Yılı kutlu olsun” mesajı yazıldı.

Yazarlar