SON DAKİKA
Tarih : 2021.09.04 02:09:04

Kabin Memurunu Yaraladı Federal Suç Sayıldı

Southwest Airlines uçağında emniyet kemeri ve maske takmayarak kabin memuruyla tartışan ve yaralayan kuraldışı yolcu federal suçlamalarla karşı karşıya kaldı ABD’de Southwest Airlines uçağında bir kabin memurunu yumruklayarak yaralayan kuraldışı yolcu federal suçlamalarla karşı karşıya kaldı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında San Diego’da meydana gelen olayda Vyvianna Quinonez adlı kadın yolcu, yumrukladığı kabin memurunun iki dişini kırarak yaralamış ve olay diğer yolcuların telefon kameralarıyla görüntülenmişti.Federal suçlamayla karşı karşıya kalan kuraldışı yolcu Quinonez’in, uçağın inişi sırasında emniyet kemeri ve maske takmayarak kabin memuruyla tartışması ve saldırdığı kabin memurunu yaralaması ağır suç olarak değerlendirildi. Olaydan sonra tutuklanan kuraldışı yolcunun 17 Eylül'de mahkemeye ilk kez çıkacağı belirtildi.

5 haftada 477 olay

Olayla ilgili konuşan Ulaştırma İşçileri Sendikası Başkanı Lyn Montgomery, "Ne yazık ki, bu birçok olaydan sadece biri… 8 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında Southwest uçaklarında 477 ‘kuraldışı yolcu’ olayı yaşandı” dedi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=VGQBYlwZ08Y

Yazarlar