SON DAKİKA
Tarih : 2020.06.08 15:10:40

Kapadokya Balon Soruşturması İçin Yeni Karar

Rekabet Kurumu, Kapadokya sıcak hava balonları soruşturmasına ilişkin yeni bir açıklama yayımladı. Rekabet Kurumu, tarafından 5 Haziran 2020 tarihinde konuya ilişkin yayımlanan açıklamada; “Kapadokya Bölgesi’nde sıcak hava balonu işletmesi ve turizm acentesi olarak faaliyet gösteren 41 teşebbüs hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısının 11 Ağustos 2020 tarihinde yapılacağı” belirtildi.

Rekabet Kurumu tarafından konuya ilişkin yayımlanan açıklamanı tam metni şu şekilde: “Kapadokya Bölgesi’nde sıcak hava balonu işletmesi ve turizm acentesi olarak faaliyet gösteren 41 teşebbüs tarafından 4054 sayılı Kanun’un 4. ve 6. maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespitine yönelik yönelik olarak yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi. Bahse konu sözlü savunma toplantısı, 11 Ağustos 2020 tarihinde saat 10.30’da yapılacak.

Toplantıya katılmak isteyen şikâyetçi ve üçüncü kişilerin, “Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca, toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 28 Temmuz 2020 günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerekmektedir.”

Yazarlar