SON DAKİKA
Tarih : 2019.03.28 14:58:14

Kart Büro ve Özel Sektör Çalışanları Veda Yemeğinde Buluştu

5-6 Nisan’da yapılacak büyük taşınma sonrası ticari uçuşlara kapatılacak olan Atatürk Havalimanı çalışanları veda yemeğinde buluştu. DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü Kart Bürosu'nda görevli memur ile özel kuruluşların kart işlemlerini takibini yapan çalışanlar yemekte bir araya geldi. Yemekte TGS, Zorlu Havacılık, THY Teknik ,THY Yer İşletme Havaş, ATS TEAM, MNG Havayolları Atlasglobal ve TAV Havalimanları çalışanları katıldı.

DHMİ Yeşilköy’deki Sosyal Tesislerin’de gelen Atatürk Havalimanı’nın emektar çalışanları eski anılarını paylaştı. THY ve MNG’de olmak üzere toplam 40 yıl Atatürk Havalimanı’nda çalışan Mustafa Akpınar arkadaşları adına bir konuşma yaptı. Bundan sonrada saygı ve sevgi ortamının kaybolmadan devam edeceğine inandığını belirterek “Herkes birbirinde hakkını helal etsin” dedi

Daha önce DHMİ Atatürk Havalimanı Kart Bürosu’nda görev yapan ve şu anda Ulaştırma Memur- Sen İstanbul 2’ nolu Şube Başkanı görevini yürüten Turgut Aydın konuşmasında “Kart ve evrak takibinde çalışan eski ve yeni arkadaşları görünce haliyle bir hüzün çöktü. Artık yeni havalimanının açılmasıyla burada bir devir kapanıyor. İşlerimizi yaptığımız süre içerisinde biz devlet olarak mevzuat dahilinde işlerimizi yürütmek zorundaydık. Sizler de özel sektör olarak şirketlerinizin işini yürütmek zorundaydınız. Bu süreçte birbirimizi üzdük ve kırdıysak özür diliyor, hakkımızı helal ediyoruz. Sizlerde bize hakkınızı helal edin. Bundan sonraki süreçte sizler için elimizden gelen ne varsa her türlü yardımı göstermeye hazırız” diye konuştu.

Yazarlar