SON DAKİKA
Tarih : 2022.07.18 15:03:54

Katar Hava Yolları Üç Ödül Birden Kazandı

Ödüllü havayolu, olağanüstü servisi,yolcularına karşı taahhütlerini yerine getirme, 150 noktaya uçan geniş ağı İle , bu ödüle layık görüldü. Qatar Hava Yolları, Havayolu Değerlendirme Ödüllerinde , ‘ Yılın Havayolu’ ödülünün yanında ‘ Ortadoğu’nun en iyi Havayolu’ ve ‘En iyi Business Klas’ ödüllerini kazandı

Qatar Havayolları ikinci kez en iyi havayolu olurken, dört yıl üst üste en iyi business klass ödülünü kazandı. Havayolu Değerlendirme Ödüllerinde , Yılın En İyi Hava Yolu seçilen Qatar hava Yollarının ,en iyi havacılık servisi,ürün inovasyonu,güçlü uçuş ağı ve her konuda güvenliği ön planda tutan servis anlayışı bir kez daha ödüllendirilmiş oldu. Havayolu Değerlendirme Ödülleri, sektörün önde gelenleri tarafından, titiz ve detaylı seçme , eleme ve değerlendirme çalışmaları sonucu belirlenmektedir.

Ödüle layık görülen Qsuite ,Qatar havayollarının patentli bir ürünü olup,Business Classic kabininde. ,First class hizmeti sunmaktadır. Qsuite , çift yatak ve kişiselleştirilerek bölünebilen paneller ile özel oda deneyimini ve sosyal mesafe sunan ilk business klass uygulamasıdır. Qatar Havayolları Grup Başkanı Ekselansları Mr.Akbar Al Baker, yaptığı açıklamada “kazandığımız bu ödül kendimizi adadığımız benzersiz yolcu deneyimini sunma çabalarımızın bir teyidi olmuştur.

Amacımız kazandığımız,’ Yılın en iyi Havayolu’,En İyi Business Class’ ve ‘Ortadoğu’nun en iyi Havayolu ‘ödülleri ile tekrar seyahat etmeye başlayan yolcularımıza sektörün lider havayolu olarak mükemmel servisimizi sunmaya devam etmektir. Uçuş ağımızı 150 noktanın üzerine çıkartırken, 1.54 milyon Dolar karlılığı gösteren mali raporlarımız ,güçlü performansımızı ve artan yolcu memnuniyetini de teyid etmektedir.”demiştir.

Yazarlar