SON DAKİKA
Tarih : 2022.03.17 13:41:04

Katar Havayolları, Diptyque ile Özel Aktivite Kiti Ortaklığını Tanıttı

Ödüllü havayolu, her aktivite kitinin içinde '34 Boulevard Saint Germain' Eau de Toilette veya 'Eau Rose' Eau de Toilette imzasını sunacak Premium yolcular, Doha'dan seçilerek giden uçuşlarda zarif Diptyque markalı aktivite kitlerinde özenle paketlenmiş vücut ve yüz bakım ürünleri ve Doha'ya seçilerek gelen uçuşlarda Diptyque'in imza ürünlerini içeren lüks ısmarlama hediye kutuları alacaklar. Qatar Airways, ikonik Fransız Parfüm üreticisi Diptyque'in özel aktivite kitleri ve hediye kutularının piyasaya sürülmesiyle uçaktaki lüks standardını bir kez daha yükseltiyor. Bu ısmarlama ürünler, Londra ve Paris'e A380 uçuşlarına ek olarak, Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki rotalarda First ve Business Class yolcuları için başlangıçta mevcut olacak.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Sayın Akbar Al Baker şunları söyledi: "Yolcunun deneyimini yükseltmedeki sürekli yeniliğimiz nedeniyle dünyanın en iyi havayolu şirketiyiz. Müşterilerimizin yolculuğunu geliştirmek ve beklentilerini aşmak için sürekli yeni yollar arıyoruz. Müşterilerimiz, Diptyque'in kadınlar ve erkekler için özel kokuları da dahil olmak üzere aktivite kitlerinin içinde çok sayıda ürün keşfetmekten mutluluk duyacaktır. Diptyque ile yaptığımız bu özel ortaklık sayesinde, diğer tüm havayolları için çıtayı yükselterek Premium seyahati daha da yükselttik. "Sadece iki öncü markanın iş birliği yapması ve 'ilkler' geleneğimizi sürdürmesi kaçınılmazdı. Qatar Airways'in, uçakta ve salonlarımızda sunulan tuvalet olanaklarını tamamlayan, uçakta Diptyque ürünleri sunan tek havayolu olduğunu söylemekten gurur duyuyorum. Bu ortaklık, birinci sınıf yolcu deneyimimizi daha da geliştirir ve müşterilerimizi tekrar uçağımızda ağırlayana kadar yolculuklarının kalıcı anılarıyla baş başa bırakacaktır."

Diptyque İcra Direktörü Fabienne Mauny şunları söyledi: "Seyahat, yetiştirdiğimiz bir zarafettir. Diptyque bu nedenle Qatar Airways yolcularına, sağlıklı yaşam ve gökyüzündeki mutluluğu için sunmaktan mutluluk duyuyor. Değerli parfümlerimizi bir araya getirmek için dünyanın dört bir yanından en asil malzemeleri arıyoruz. Bu seçkin koleksiyonla yolculara büyüleyici bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz."

Yazarlar