SON DAKİKA
Tarih : 2022.08.13 00:39:36

Katar Havayolları, Dünya Kupası İçin Yolculuk Turu Başlattı

Qatar Airways, FIFA Dünya Kupası Katar 2022'ye kadar olan 100 günü, Katar'ı Avrupa çapında interaktif bir otobüs turu olan ve birçok şanslı kazanana bu kış dünyanın en büyük spor turnuvasına katılma şansı veren interaktif bir otobüs turu olan 'The Journey Tour' aracılığıyla hayranlarıyla buluşturarak kutluyor. Qatar Airways, FIFA Dünya Kupası Katar 2022'ye kadar olan 100 günü, Katar'ı Avrupa çapında interaktif bir otobüs turu olan ve birçok şanslı kazanana bu kış dünyanın en büyük spor turnuvasına katılma şansı veren interaktif bir otobüs turu olan 'The Journey Tour' aracılığıyla hayranlarıyla buluşturarak kutluyor.

13 Ağustos'ta Londra'da başlayacak olan Qatar Airways, inanılmaz derecede yetenekli Neymar Jr.'a karşı yeteneklerini test etme, Katar'ın tarihi ve FIFA Dünya Kupası hakkında daha fazla bilgi edinme ve ilk MetaHuman kabin ekibi Sama ile tanışma fırsatı da dahil olmak üzere taraftarlar için çeşitli etkileşimli deneyimler sunacak olan 'The Journey Tour'a ev sahipliği yapacak. Qatar Airways markalı otobüs, Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde statik olarak sergilenecek ve taraftarları geçmeye ve kendilerini Dünya Kupası ateşine kaptırmaya davet edecek.Taraftarlar ayrıca, maç biletleri kazanma şansı için #FlyToQatar2022 hashtag'ini ve dönüş uçuşları, konaklama ve maç biletlerini içeren FIFA Dünya Kupası Katar 2022'ye her şey dahil Qatar Airways seyahat paketlerini kullanarak deneyimlerini sosyal medyada paylaşma fırsatına sahip olacaklar.

Qatar Airways Group İcra Kurulu Başkanı, Sayın Akbar Al Baker şunları söyledi: "Qatar Airways olarak, FIFA'nın Resmi Havayolu Ortağı olarak bu inanılmaz turnuvayı desteklemekten gurur duyuyoruz. Sadece 100 gün kala, 'The Journey Tour' aracılığıyla bu etkinliğin heyecanını ve tutkusunu oluşturmaya yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz ve bu Kasım ayında başlama vuruşu için taraftarları Katar'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz. "'The Journey Tour' 13 Ağustos'tan itibaren Avrupa'da başlıyor ve Londra, Manchester, Brüksel, Amsterdam, Berlin, Münih, Frankfurt, Düsseldorf, Kopenhag, Zürih, Paris, Madrid ve Barselona'da durakları planlanıyor. Favori takımlarına tezahürat yapmak için koltuklarını güvence altına almak isteyen taraftarlar, biletler hızla tükendiği için Qatar Airways seyahat paketlerini mümkün olan en kısa sürede satın alarak bunu yapmalıdır"

Yazarlar