SON DAKİKA
Tarih : 2018.09.27 18:25:18
Habere Ait Galeri

Kazakistan Uyruklu Yolcu Havalimanında İntihar Etti

İstanbul Atatürk havalimanında nedeni henüz belli olmayan bir sebeple Anatoliy Martenk isimli 37 yaşındaki Kazakistan vatandaşı bir erkek yolcu kendini ikinci kattan aşağı attı. Ağır yaralanan yolcuya, havalimanı sağlık ekipleri olay yerinde müdahale ettikten sonra havalimanında sürekli bulunan ambülans ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastenesine götürüldü.

Yolcuların ve personelin şaşkın bakışları arasında kendisini boşluğa bırakan kişiyi bir özel güvenlikçinin tutmaya çalıştığı ve yakalayamadığı öğrenildi. Dış Hatlar Gidiş katındamerdiven korkulardan aşarak yaklaşık 25 metreden metro katına düşen Antaoliy Martenk'in atlarken Senii Seviyorum diyrek bağırdığı duyuldu..

Olayın görgü tanıkları, Kazak yolcuyu havalimanı güvenlik görevlilerinin ve vatandaşların durdurmaya çalıştığını ancak onlara da mukavemet göstererek kendini aşağı attığı öğrenildi. Olayın ardından ağır yaralanan Kazakistan vatandaşı olduğu iddia edilen yolcuya havalimanı sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı kişi, ambülans ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kazakistan vatandaşı Anatoliy Martenk hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Yazarlar