SON DAKİKA
Tarih : 2020.01.18 00:26:40

Kenan Sofuoğlu: En Büyük Sıkıntılardan Biri Uçak Bileti

Ak Parti Sakarya Milletvekili ve eski Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, “Amatör spor dallarındaki en büyük sıkıntı tesisler ile alakalı” dedi. Ankara’da devam eden Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’nın son gününde Ak Parti Sakarya Milletvekili ve eski Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Sporcuların en büyük sıkıntılarından birisinin de ulaşım olduğunun altını çizen Kenan Sofuoğlu, “Dile getirdiğim konulardan biriside şu; Sporcuların en büyük sıkıntılarından biriside ulaşım. Dünyada, Avrupa Şampiyonasında yarışan sporcular, organizasyonlara gitmek için örneğin uçak bileti ile alakalı çok sıkıntılar yaşıyor. Bu konuda Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Bey ile bizzat kendim konuştum. Aramıza bir anlaşma sağladık. Avrupa Şampiyonasında ilk 3'ü görmüş sporculara ve olimpiyatta başarılı olmuş sporculara bir özen gösterilerek biletlerinde yüzde 50'ye varan indirim, aynı zamanda da onları ödüllendirmek adına ‘Business Upload' olarak bir talebim oldu.

Kendisi çok uygun gördü ve bununla ilgili çalışmayı başlattı. Esasında ben bunu talep ettiğimde, sadece ilk 3 değil tüm milli sporculara THY'nin sponsorluk yapması dileğinde bulundum. Ben bu talebin gerçekleşmesini hayal ediyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yazarlar