SON DAKİKA
Tarih : 2019.05.11 02:25:16

Kerimcan Durmaz’ın Skandal Video Sonrası Verdiği İfade Ortaya Çıktı

Kerimcan Durmaz'a uçak tuvaletindeki mastürbasyon videosunun ardından soruşturma açılmıştı. Durmaz'ın verdiği ifade ortaya çıktı. Kerimcan Durmaz, Instagram hesabından, seyahat ettiği uçağın tuvaletinde cinsel organını gösterdiği videoyu Instagram hesabından paylaşmıştı.

Durmaz'ın kısa sürede sildiği video ortalığı karıştırmış hatta hakkında soruşturma açılmıştı. Müstehcen paylaşımının ardından hakkında soruşturma başlatılan Kerimcan Durmaz'ın dün Beykoz Adliyesi'nde verdiği ifadesi ortaya çıktı.

Söylemezsem Olmaz programında Durmaz'ın ortaya çıkan ifadesinde şu sözler yer aldı: ''Olay günü 29 Nisan 2019 günü yurt dışından uçak ile İstanbul Havalimanı'na ineceğim esnada uçağın tuvalet bölümünde çekilmiş, telefonumda mevcut olan bir videoyu, Instagram isimli sosyal paylaşım sitesi olan ve yalnızca yakın arkadaşlarımdan oluşan bir gruba göndermek isterken ekranın yanlış bölümüne dokunmam neticesinde rızam dışında yanlışlıkla gerçekleştirdiğim bir durumdur. Zaten ben paylaştığım videonun farkında değildim. Bana arkadaşlarım tarafından telefonla durumun bildirilmesi üzerine haberdar oldum ve olabildiğince hızlı bir şekilde videoyu hikayeden kaldırdım. Benim kesinlikle kasten böyle bir paylaşımda bulunmam söz konusu değildir.

Bu nedenle yaptığımın hata olduğunu kabul etmekle birlikte suç işleme kastımın olmadığını belirtmek istiyorum. Müşteki dilekçesinde belirtilen üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum. Böyle bir olay yaşandığı için çok üzgünüm, pişmanım. Hatta olayın akabinde hem takipçilerimden hem ailemden hem de bütün kamuoyundan özür dileyen bir videoyu yine Instagram hesabımdan yayınladım.''

Yazarlar