SON DAKİKA
Tarih : 2023.02.11 18:17:21

Kozuva Şirketler Grubu-Favori Airports’dan Önemli Destek

Çukurova Havalimanı inşaatını sürdüren Kozuva Şirketler Grubu-Favori Airports da, deprem sonrasında tüm imkanlarıyla bölgedeki çalışmalara yardım sağlıyor Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin 6. gününde kurtarma ve yardım faaliyetleri sürerken, havacılık şirketleri de tüm imkanlarıyla bu çalışmalara yardımcı oluyor, depremzedelere yardıma koşuyor.

Çukurova Havalimanı inşaatını sürdüren Kozuva Şirketler Grubu/Favori Airports da ilk günden itibaren harekete geçti. Şirket acil ve öncelikli olarak Kahramanmaraş Havalimanı Terminal binasının onarılması, toparlanması işini üstlendi. Burada yapılan çalışmalarla 2 buçuk gün süre içinde terminal binasındaki eksikler giderildi ve yolcu akışı normale döndürüldü.

Diğer yandan AFAD ile koordineli olarak iş makineleri, ekipman ve donanımlı özel inşaat ekibi Hatay merkeze geçerek arama, kurtarma, enkaz altından cenazelerin çıkarılması çalışmalarına başladı.

Deprem bölgesinde şirket çalışanlarıyla birlikte çalışmalara katılan Kozuva Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, "Üzerimize ne düşüyor ise Devletimizin emrinde milletimiz için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Yazarlar