SON DAKİKA
Tarih : 2024.02.02 00:40:51

KrisFlyer, 25. Yıl Dönümüne Özel Promosyonlar Sunuyor

KrisFlyer, önümüzdeki aylarda tüm üyelerine mil biriktirme fırsatları ile cazip mil ve nakit harcama indirimleri sunuyor. Bu, Singapore Airlines (SIA) Grubunun yaşam tarzı ve sık uçak yolcu ödül programının 25. yıldönümünü kutlamak ve Ocak 2024'te sekiz milyon üyeye ulaşmasını kutlamak üzere hayata geçirildi.

Singapore Airlines Pazarlama Planlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Vekili Bay Dai Haoyu şunları söyledi: "Bugün KrisFlyer, uçuşların ötesinde geniş kapsamlı tahakkuk ve geri ödeme fırsatlarından yararlanan üyelerimizin güçlü desteği sayesinde pazar lideri yaşam tarzı odaklı bir ödül programıdır. Bu tarz geniş kapsamlı kampanyalarla 25. yılımızı ve KrisFlyer'ın üyelik yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki yıllarda programın üyelerimiz için değerini artırmanın yollarını bulmaya devam edeceğiz."

Bonus Mil Kampanyası

KrisFlyer üyeleri, 1-10 Şubat 2024 tarihleri arasında, 1 Temmuz - 30 Kasım 2024 tarihleri arasındaki seyahatlerinde Singapore Airlines web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden rezervasyonu yapılan tüm Singapore Airlines uçuşlarından %50 daha fazla mil kazanacak.

Yazarlar