SON DAKİKA
Tarih : 2021.01.04 00:29:30

Küçük Uçak Eve Girdi: Ölü ve Yaralılar Var!

ABD'de korkunç bir kaza meydana geldi. İniş sırasında kontrolü kaybedilen bir uçak, Michigan'ın Detroit kenti yakınlarındaki Lyon Bölgesinde bulunan bir eve girdi. İniş esnasında eve giren uçak, en az 3 kişinin ölümüne yol açarken görgü tanıkları uçağın alçak uçuş gerçekleştirdiği ve kontrolden çıkarak irtifa kaybettiği için kazanın meydana geldiğini ifade etti.

ABD'nin Michigan eyaletine bağlı Detroit kenti yakınlarında korkunç bir uçak kazası meydana geldi. Lyon Bölgesinde bulunan bir eve, iniş sırasında kontrolden çıkan bir uçak girdi. Kazada ilk belirlemelere göre en az 3 kişinin yaşamını yitirdiği 5 kişinin de yaralandığını açıklandı.

1 PİLOT VE 2 YOLCU YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay ile ilgili soruşturma yürüten Oakland County Şerif Bürosu, kazada ölen üç kişiden birinin pilot, ikisinin ise yolcu olduğunu açıkladı. Şerif Bürosu, evde yaşayan beş kişilik ailenin hayatta kaldığını, ancak evin alevler içinde kalarak yaralandığını açıkladı. Görgü tanıkları uçağın düştüğünde ailenin içeride olduğunu söyledi. Uçak evin oturma odasına çarparken, evin içindekilerin farklı bir odada olmasının faciayı önlediği ifade edildi.

ALÇAK UÇUŞLAR GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Kazanın meydana geldiği ev, Oakland / Southwest Havalimanı'nın hemen kuzeyinde yer alıyor. Evde yaşayanlardan Eric Mullen devamlı olarak bölgede uçakların alçak uçuş yaptığını, her zaman olası bir kaza durumundan dolayı endişe ettiklerini söyledi. Kaza sırasında da alçaktan uçtuğu iddia edilen uçağın, iniş sırasında kontrolden çıkarak irtifa kaybetmiş olabileceği belirtiliyor.

Yazarlar