SON DAKİKA
Tarih : 2022.07.20 15:47:01

Kylie Jenner, 17 Dakika İçin Özel Uçak Kaldırdı

Dünya bir yandan değişen iklim koşullarının ağır sonuçlarını yaşarken diğer yandan da bazı alışkanlıklar hiç değişmiyor. Ama artık toplum bu duruma eskisi kadar duyarsız değil. Bunun son örneklerinden birinde de dünyanın 30 yaşın altındaki en zengin kişilerinden biri olan Kylie Jenner ön plana çıktı ve "tam zamanlı iklim suçlusu" olarak nitelendirildi.

AĞIR ELEŞTİRİLERLE KARŞILAŞTI

Bunun nedenine gelirsek... Kardashian- Jenner kardeşlerin en küçüğü olan 24 yaşındaki Kylie Jenner, aynı zamanda dünyanın en zengin insanlarından biri. Aile şöhretinin de katkısıyla kendi kurduğu kozmetik şirketi aracılığıyla 700 milyon dolarlık bir servetin sahibi olan Jenner, geçen hafta sonu sadece 17 dakikalık bir yolculuk için özel jetini havalandırdı. Jenner'ın California'da bulunan iki havaalanı arasında yolculuk yaptığı ileri sürüldü. Bu durum da jetlerin çevreye verdiği zarar yüzünden eleştiri konusu oldu.

UÇAKLA 17, KARA YOLUNDAN 45 DAKİKA

Yaşadığı lüks hayatı sık sık sosyal medyadaki milyonlarca takipçisiyle paylaşan Kylie Jenner, iddialara göre California'daki Camarilla Havaalanı ile yine aynı kentteki Van Nuys Havaalanı arasında seyahat etmek için özel jetini kullandı. Uçakla 17 dakika süren bu yolculuğun kara yoluyla 45 dakika sürdüğünü de not düşelim.

Yazarlar