SON DAKİKA
Tarih : 2023.10.23 11:51:43

Lufthansa, Kahveden Haşlanan Gence 500 Dolar Teklif Etti

Olay, Toronto'dan Frankfurt aktarmalı Budapeşte uçuşunda meydana geldi. Kabin memuru, ikram servisi sırasında 19 yaşındaki yolcu Jack Hayden'in üzerine sıcak kahve dökülmesine sebep oldu.

Acı içinde kalan yolcu Hayden'in ifadesine göre, kabin memuru sadece "Ah hayır" diyerek tepki gösterdi ve servis arabasını dahi çekmeden diğer yolculara içecek dağıtmaya devam etti. Hayden, kabin memurunun işini bitirmesinin ardından tuvalete gidebildiğini, soğuk suyla yanıklara müdahale edebildiğini söyledi. Genç yolcu, uçuşu acılar içinde tamamlayabildi ve Budapeşte'ye indiğinde bir eczaneden aldığı kremle bacağındaki yanık bölgeye müdahale etti.

Jack Hayden Kanada'ya döndüğünde Lufthansa'nın Müşteri İlişkileri Servisiyle irtibat kurdu ve şikayetçi oldu. Ancak havayolu şirketi görevlileri, Jack Hayden'dan vücudundaki yanıkla ilgili doktor raporu ibraz etmesi gerektiğini, ayrıca kabin ekibinin olayı hatırlamadığını söyledi. Lufthansa görevlileri ayrıca Jack Hayden'a herhangi bir tıbbi belge ve fatura olmadan teklif edebileceği maksimum tutar olan 500 doları tazminat olarak ödemeyi teklif etti. Fakat Hayden, havayolu yetkililerinin, olayla ilgili sorumluluk almaları ve özür dilemeleri gerektiği konusunda ısrar ediyor.

Yazarlar