SON DAKİKA
Tarih : 2021.06.14 16:33:50

Marmaris’te Halk Plajına Helikopter İndirildi

Muğla Marmaris’teki bir halk plajına, insanların bulunduğu sırada helikopter indirildi. Etrafta bulunanların kaydettiği görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Helikopterin sahibi olduğu iddia edilen şirket açıklama yaparak, helikopterin geçen yıl bir enerji firmasına satıldığını ifade etti.

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Kumlubük koyuna inen helikopter sahilde güneşlenenler ve denize girenler için tehlike yarattı. Bereket Enerji Üretim AŞ’ye kayıtlı helikopterin İzmirli tekstil makinesi üreticisi iki iş insanı taşıdığı öğrenildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlara göre helikopterin bölgedeki bir butik otele bu şekilde misafir taşıdığı görüldü. Marmaris’te halk plajına helikopter indirildi. Ceydan Saydanlı’nın şirketi Bereket Enerji adına kayıtlı olan helikopterle yemek getirildiği iddia edildi. Yurttaşların görüntülediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

“PLAJA HELİKOPTERLE İNMEK KURALLARA UYGUN MU?”

Gazeteci Fatih Altaylı da, Marmaris’te Kumlubük plajına bir helikopterin indiği anları paylaştı. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ve tepki gösteren Fatih Altaylı, “Burası Marmaris Kumlubük. Halk plajına inen bu helikopterin yolcuları yemeğe gelmişler. Afiyet olsun da halka açık bir plaja helikopterle inmek kurallara uygun mu?” ifadelerini kullanarak, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nü etiketledi. Otelin sosyal medya hesaplarından da helikopterin sahile indiği anlar paylaşıldı.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_ln8uLuohRg

Yazarlar