SON DAKİKA
Tarih : 2021.12.18 13:48:07

Maske Takmayı Reddeden Yolcu Kadın Çamaşırı İle Uçmak İstedi

Florida’da 38 yaşındaki Adam Jenne uçağa bindiğinde maske takmayı reddetti ve kadın iç çamaşırı takarak seyahat etmeye kalktı. Florida’da 38 yaşındaki Adam Jenne uçağa bindiğinde maske takmayı reddetti ve kadın iç çamaşırı takarak seyahat etmeye kalktı.

Florida’dan Washington’a giden yolcu maske takmayı reddettiği gerekçesiyle kadın iç çamaşırı takarak seyahat etmek istedi. İnsanların uçakta maskesi takmasını zorunlu kılan kuralı saçma bulduğunu söyleyen Adam Jenne, bu nedenle kadın iç çamaşırını maske olarak kullanabileceğini savundu. Ağzını ve burnunu kapattığını ve bunun yeterli olduğunu belirtti. Yolcunun kurallara uymaması gerekçe gösterilerek uçaktan indirildiği ve bazı yolcuların da destek verdiği kaydedildi.

Uçağa alınmayan yolcunun yaptığı açıklamaya göre, “Onlara teşekkür ederim, çünkü bir haksızlığı, mantıksız bir şeyi gördüler ve ayağa kalktılar” dediği aktarıldı. Yolcuyu incelemeye alan havalimanı yetkileri yolcu hakkında inceleme başlatıldığını bildirdi. İnceleme sonuçlanana kadar Adam Jenne havalimanına girmekten men edildi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yLJWUnLOfeM

Yazarlar