SON DAKİKA
Tarih : 2021.10.02 01:42:15

Muscat Primeclass Lounge Orta Doğu’nun En İyisi Seçildi

TAV Havalimanları Holding’in bünyesindeki TAV İşletme Hizmetleri’nin yönettiği Primeclass loungeları dünyanın en iyileri arasına girdi. Global havacılık sektörünün en önemli değerlendirme kuruluşları arasında yer alan Skytrax’in, Eylül 2019 ile Temmuz 2021 tarihleri arasında pandemi koşulları dahilinde gerçekleştirdiği yolcu araştırmasına göre; Muscat Primeclass Lounge Orta Doğu bölgesinin en iyi bağımsız havalimanı özel yolcu salonu seçildi.

Primeclass Zürih lounge listeye 4. sıradan girdi TAV İşletme Hizmetleri CEO’su Güçlü Batkın, konuyla ilgili olarak “Dünyanın 20 ülkesinde, 60’dan fazla havalimanı özel yolcu salonu işleten şirketimizin Primeclass markasının, hizmet kalitesiyle sektörünün dünya liderleri arasındaki yerini sağlamlaştırdığını görmekten gurur duyuyoruz. Sektörümüzün en önemli değerlendirme otoritesi Skytrax’in, “Dünyanın En İyi Bağımsız Havalimanı Özel Yolcu Salonu” araştırmasında, Umman’ın başkenti Muscat’ta yer alan lounge’ımız dünyanın ikinci, bölgesinin en iyisi seçildi. Zürih’teki işletmemiz ise dünya dördüncüsü oldu” dedi.

Dünyanın en yoğun hava trafiklerinden birine ev sahipliği yapan bölgedeki en iyi bağımsız lounge Primeclass markasını taşıyor Güçlü Batkın sözlerine, “TAV İşletme Hizmetleri olarak Türkiye’den dünyaya açılmış bir markayız ve artık büyüme planlarımızı dünyanın en önemli ve hızlı büyüyen havacılık pazarlarında yapıyoruz. Dünyanın dört bir tarafında işlettiğimiz havalimanı özel yolcu salonlarımız, yerel kültürel değerlerle küresel bir hizmet standardını birleştirerek, uçak yolculuğu öncesi ve sonrasında yolcularına konforlu ve güvenli bir deneyim sunuyor. Pandemi gerçekleri, havayolu yolcularını gittikçe daha güvenli hijyenik ve kalabalıklardan uzak hizmet alabilecekleri alanlara yöneltiyor.

Biz de servis noktalarımızda yolcuların bu arayışlarına sürekli daha da üst noktaya taşıdığımız ürün ve servislerimizle hizmet veriyoruz. Skytrax’in, özel yolcu salonu kullanan misafirler arasında yaptığı araştırmanın sonuçları, bu çabamızın karşılıksız olmadığını gösteriyor” şeklinde devam etti. TAV İşletme Hizmetleri, bünyesinde Primeclass markalı kendi loungelarının yanı sıra farklı havayolu şirketlerinin de özel yolcu salonlarını işletiyor. TAV İşletme Hizmetleri Türkiye’nin yanı sıra Kuzey, Orta ve Güney Amerika’dan Avrupa’ya, Afrika’dan Kafkasya ve Orta Doğu bölgelerine varan bir coğrafi yapıda faaliyet gösteriyor.

Yazarlar