SON DAKİKA
Tarih : 2023.01.30 00:59:52

Ordu-Giresun Havalimanı’na Kokpit Manzaralı İniş Anı

Türkiye ve Avrupa'da deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı özelliği taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı uçağın kokpit bölümünden çekilen manzarasıyla vatandaşları büyüledi. Bu eserlerden birisi de Türkiye'de ve Avrupa'da deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı.

Karadeniz üzerinde inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla 2015 yılında hizmete alındı. Havalimanı yılda 3 milyon yolcu taşıma kapasitesi ile Ordu ve Giresun illeri arasına yapıldı.

6.5 milyon yolcu kullandı

Havalimanı açıldığı tarihten 2022 sonuna kadar 6.5 milyon yolcuya hizmet verdi. Özellikle manzarasıyla hayran bırakan Ordu-Giresun Havalimanı bölge insanının önemli tercih noktalarından birisi haline geldi.

Manzara büyüledi

Sosyal medyada ise paylaşılan bir görüntü Ordu-Giresun Havalimanı'nın güzelliğini tekrar ortaya koydu. Uçağın kokpit bölümünden çekilen bir görüntüde havalimanı manzarası ve çevresi kayıt altına alındı. Sosyal medyada gündem oldu O anlar sosyal medyada gündem olurken, kullanıcılar görüntüye çokça beğeni yağdırdı.

Yazarlar