SON DAKİKA
Tarih : 2024.06.29 00:20:32

Pegasus, Gecikmeli Uçuşlar İçin Bir Açıklama Yaptı

Son günlerde Pegasus Havayolu'na ait uçuşlarda meydana gelen gecikmeler yolcuların tepkisine yol açtı. Her gün sosyal medyada gecikmeli uçuşlar gündem olurken havayolu şirketi bir açıklama yayımladı. Son günlerde Pegasus Havayolları'nda yaşanan gecikmeli uçuşlar yolcuların büyük tepkisini çekiyor.

Sık sık Pegasus çalışanları ve yolcuları karşı karşıya getiren rötarlar sosyal medyada gündem oluyor. Yolcuların sosyal medyada gecikmeli uçuşlara tepki göstermesi ve şikayetlerde bulunmaları artarken konuyla ilgili Pegasus Havayolları'ndan bir açıklama geldi. Havayolu şirketi gecikmenin nedenini Avrupa Hava Sahası'nda yaşanan yoğunluk olduğunu dile getirdi.

Sürecin olumsuz etkilerinin düzeltilmesi için çabaladıklarını ifade eden Pegasus Havayolları'nın açıklaması şöyle:

"Son zamanlarda Avrupa Hava Sahası'nda yoğunluk ve kapasite kısıtlamaları nedeniyle uçuşlarımızda gecikmeler yaşanabilmektedir. Yaşanılan bu durum iç hat ve dış hat operasyon süreçlerimize yansımakta ve seferlerimizin zamanında kalkışlarını olumsuz etkilemektedir.

Tüm yetkili ekiplerimiz bu sürecin olumsuz etkilerini en aza indirmek ve siz değerli misafirlerimizin rahat ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşamasını sağlamak için azami çaba göstermektedir.

Anlayışınız için teşekkür eder, güvenli ve keyifli bir uçuş geçirmenizi dileriz."

Yazarlar