SON DAKİKA
Tarih : 2019.10.28 19:00:00

Pegasus Kabin Memuru Alacak

Pegasus Havayolları tecrübeli kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. Pegasus’un kariyer sitesinde yayınlanan ilana göre kabin memuru adayları için yaş sınırı 30 olarak belirlenirken; adaylardan iyi derecede İngilizce bilme şartı aranıyor.

Pegasus’un kabin memuru ilanı şöyle:

Türkiye’de havacılık sektörünü değiştiren Pegasus Hava Yolları, 5 bin kişilik deneyimli kadrosu, üstün emniyetli ve kalite anlayışıyla sunduğu uygun fiyatlı hizmetleriyle Türkiye’nin lider düşük maliyetli hava yoludur.

Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “Düşük Maliyetli Hava Yolu” modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır.

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini 36’si yurt içinde, 72’si yurt dışında olmak üzere toplam 42 ülkede 112 noktaya ulaştırmaktadır. 5.80’lik yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç filosuna sahip olan Pegasus, zamanında kalkış oranını 2017 yılının ilk 9 ayı sonunda % 84.15’e yükseltmiştir.

Pegasus Hava Yolları, dünyanın devlet destekli markalaşma programı Turquality’ye kabul edilen ilk hava yolu şirketidir.

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

T.C. Vatandaşı

En az, üniversitelerin ön lisans bölümlerinden mezun (Lise mezunu adaylarımızın başvuruları dikkate alınmayacaktır.)

Havayolu Şirketlerinde Kabin Memurluğu tecrübesi olan ya da Kabin Memuru yetkili temel kuruluşlarından geçerli eğitimi bulunan (Maltepe, Kapadokya, Fatih Sultan Mehmet ve Türk Hava Kurumu Üniversiteleri )

İyi derecede İngilizce bilgisine sahip (İkinci dil tercih sebebidir.)

Bayan adaylarda 1,60-1,75; Erkek adaylarda 1,70- 1,85 boy aralığına sahip

30 yaşını aşmamış

Yurt içi ve yurt dışı uzun süreli konaklamalı görevlerde engeli bulunmayan

Üniformadan görünecek şekilde dövmesi bulunmayan

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya en az iki yıl tecilli

İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden veya edebilecek durumda olan adaylar aranmaktadır.Pegasus, ilanlarda belirtilen başvuru şartları dışında bilgi ve belge talep etme hakkına sahiptir.

Pegasus tarafından yapılacak değerlendirmelerin sonucuna istinaden nihai işe alım kararı verilmektedir.

Avrupa yakasında ya da şehir dışında yaşayan adaylarımızın işe alımından sonra en geç eğitim süresinin 2.haftası olması koşuluyla Pegasus’un belirlediği servis güzergahına taşınması gerekmektedir.

Tüm başvurular aday havuzumuzda toplanmaktadır. İşe Alım Danışmanlarımız, Pegasus Kabin Memuru ihtiyaçları doğrultusunda bu havuzda yer alan uygun adaylar ile iletişime geçecektir.

Yazarlar