SON DAKİKA
Tarih : 2018.10.26 10:48:11

Pilot Çiftten Nikahlarını Taçlandıran Davranış

BİR  havayolu şirketinde pilot olarak görev yapan Mert ve Sinegül Başar çifti, nikahlarını ilginç bir sosyal sorumluluk projesiyle taçlandırdı.
 
Nikaha katılamayacak akraba ve dostlarından düğün hediyesi yerine Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)'ne bağış yapmasını isteyen Başar çifti, bu sayede toplanan parayla ihtiyaç sahibi engellilerin yüzünü güldürdü. Bağışlarla alınan 3 akülü sandalye ile bir adet manuel sandalyeyi sahiplerine teslim eden çift, nikahlarının ardından bir kez daha büyük mutluluk yaşadı.
Pilotaj eğitimi sırasında tanışan ve 29 Temmuz'da evlenen Mert ve Sinegül Başar çifti, nikaha gelemeyecekler için 'nikahim.com' sitesini kurdu. Başar çifti, bu siteden yayınladıkları mesajla dünyanın dört bir yanındaki akraba ve dostlarından düğün hediyesi yerine Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağış yapmalarını istedi. Bu sayede bağışlarla 13 bin lira toplandı; 3 adet akülü ve 1 adet manuel sandalye alındı. Sosyal sorumluluk bilinciyle davranan Mert ve Sinegül Başar çifti bugün, TOFD'un Ataköy'deki merkezinde düzenlenen törenle ihtiyaç sahibi engellilere sandalyeleri teslim ederek, onların sevinçlerine ortak oldu. Engelliler Pınar Muslu, Yunus Emre Kiraz ve Gül Şaşmaz'a akülü sandalyeleri teslim edildi.  

Yazarlar