SON DAKİKA
Tarih : 2018.09.10 15:21:07

Qatar Airways, Gezginlerin Maceracı Ruhuna İlham Veriyor

10-18 Eylül 2018 tarihleri arasında rezervasyon yapan yolcular, birçok heyecan verici noktaya inanılmaz fiyatlarla uçmanın yanıı sıra Privilege Club üyeleri de üç katı Qmil kazanma fırsatından da yararlanabilirler. Qatar Airways, sunduğu çok sayıdaki muhteşem destinasyon seçeneği ile yolcuların maceracı ruhlarını canlandırmaları, aile ve arkadaşları ile yeniden bir araya gelmeleri için ilham veriyor. Bir yolculuğa çıkmayı planlıyorsanız ya da bir seyahatten döndükten sonra hala gerçek hayata alışmaya çalışıyorsanız, Qatar Airways bir sonraki maceranızda sizi geniş uçuşağındaki muhteşem uçuş noktalarından birine davet ediyor.

Qatar Airways’le bir sonraki seyahatinizi planlayın ve fiyatlarda %50 indirimden yararlanın. Ek olarak otellerde özel fiyatlar, araba kiralama hizmeti ve Al Maha'nın buluşma ve karşılama hizmeti gibi fırsatlar, qatarairways.com adresinden yapılan rezervasyonlarda sunuluyor. Privilege Club üyeleri ise, qatarairways.com adresinden çevrimiçi rezervasyon yaptığında ve qmiles.com adresinden kayıt yaptığında üç katına kadar Qmil kazanabilecek. Fırsatlar hakkında daha fazla bilgi almak için qatarairways.com/takeyouplaces adresini ziyaret edebilirsiniz. Qatar Airways'in Ticari Satış Müdürü Sn. Ehab Amin kampanyayla ilgili şunları söyledi: “Seyahat, kendimizi ve sevdiklerimizi ödüllendirebileceğimiz en büyük deneyimlerden biridir.

Hayatlarımızı zenginleştirir, arzularımızı gerçekleştirir ve kendimizi keşfetme yolculuğumuza kucak açmaya cesaret verir. Dünyada keşfedilmeyi bekleyen pek çok yer var - doğa harikalarından ve büyüleyici manzaralardan tutun, gelişen kozmopolit şehirlere kadar; Qatar Airways artık daha fazla yolcuyu, daha fazla uçakla, daha önce hiç olmadığı kadar çok yere uçuyor. Markamızın ruhunu biz gerçekten yaşıyoruz; mevcut ve yeni müşterilerimizi de, bu ruhu paylaşmaları ve bir sonraki maceralarını bugün Qatar Airways ile planlamaları için davet ediyoruz.”

Dünyanın en hızlı büyüyen havayollarından biri olan Qatar Airways, altı kıtada 200'den fazla uçağıyla iş ve eğlence destinasyonlarına uçan modern bir filoya sahiptir. Ödüllü havayolu şirketi, geçtiğimiz günlerde, 2018-2019 yıllarında Göteborg/İsveç dâhil olmak üzere küresel güzergâh ağına 16 heyecan verici yeni destinasyon katacağını duyurdu: Tallinn/Estonya; Valletta/Malta; Langkawi/Malezya; Da Nang/Vietnam ve Körfez bölgesinden ilk kez direkt uçuş hizmeti verilecek olan Lüksemburg. Katar Devleti'nin ulusal hava taşıyıcısı, bu yıl uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından gerçekleştirilen 2018 Dünya Havayolu Ödülleri'nde, “Dünyanın En İyi Business Class’ı”, “En İyi Business Class Koltuğu”, “Orta Doğu'nun En İyi Havayolu” ve “Dünyanın En İyi Business Class Yolcu Bekleme Salonu” olarak dört prestijli ödül kazandı.

Yazarlar