SON DAKİKA
Tarih : 2023.03.08 14:11:40

Qatar Airways, Yeni Destinasyon ve Frekans Artışını Açıkladı

Qatar Airways, dünyanın en büyük uluslararası seyahat ve turizm ticaret fuarı olan ITB Berlin 2023'ün açılış gününde, Grup Başkanı Sayın Akbar Al Baker fuarın ilk gününde düzenlediği basın toplantısı ile yeni uçuşları ve frekans artışlarını duyurdu. Qatar Airways, FIFA World Cup Qatar 2022'nin başarısını vurgulayarak, yeni spor sponsorluk portföyünün yanı sıra 2023 yılı için sıralanan çok sayıda başka proje ve ortaklığı açıkladı.

Basın toplantısına Katar Devleti'nin Almanya Büyükelçisi Şeyh Abdulla Bin Muhammed Bin Saud Al-Thani de katıldı. Sayın Al Baker düzenlediği basın toplantısında Chittagong, Juba, Kinshasa, Lyon, Medan, Toulouse ve Trabzon dahil olmak üzere 2023'te açılması planlanan yedi yeni destinasyonu duyurdu. Qatar Airways ayrıca 11 varış noktasına uçuşlarına devam ediyor: Pekin, Birmingham, Buenos Aires, Kazablanka, Davao, Marakeş, Nice, Osaka, Phnom Penh, Ras Al-Khaimah ve Tokyo Haneda. Birden çok destinasyonda 2023 yılı için planlanan frekans artışları da görüldü.

Qatar Airways Başkanı Akbar Al Baker şunları söyledi: “Qatar Airways, hizmet verdiği küresel topluluğu zenginleştirmeye kendini adamıştır. Dünyanın En İyi Havayolu olarak, dünyayı bir araya getirmenin daha fazla yolunu sunmaktan, seyahat endüstrisindeki bağlantıları artırmaktan ve boşlukları doldurmaktan heyecan duyuyoruz. Filomuzu, ağımızı, ortaklıklarımızı ve uluslararası varlığımızı genişletirken, sektör için sürdürülebilir büyüme ve zorlayıcı bir gelecek sağlamak için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyoruz. "Formula 1 ortaklığı ve çok daha fazlası 2023 ve sonrası için sıralanan çok sayıda projeyle buradayız. Katar, tarihi FIFA Dünya Kupası Katar 2022'nin büyük başarısından çok sonra bile küresel bir bağlantı merkezi ve turizm için ideal bir destinasyon olmaya devam edecek.”

Her yıl merkezi bir iletişim ve pazarlama etkinliği olan dünyanın önde gelen seyahat ticaret fuarı ITB Berlin, Turizm sektörüne 180'den fazla ülke ve beş kıtadan bir dizi seyahat katılımcısını sergiliyor ve 160.000'den fazla ziyaretçiye yeni ürünler, hizmetler ve tesisler hakkında bilgi sağlıyor. Qatar Airways, 7-9 Mart 2023 tarihlerinde ITB Berlin'in tüm konuklarını sergi pavyonu Hall 2.2, stant 208, 208A'yı ziyaret etmeye davet ediyor.

Üç günlük gösteri sırasında, Qatar Airways standı heyecan verici bir Formula 1® spor araba simülatörü deneyimi sunuyor. Havayolunun en son sponsorluk duyurusu. FC Bayern Münih efsanesi Claudio Pizarro da stantta özel bir görünüm sergiliyor. Qatar Airways'in yenilikçi teknolojik uygulamalarını temsil eden stant, aynı zamanda Qatar Airways'in sanal gerçeklik deneyimleri, 'QVerse' ve yeni genişletilen Hamad Uluslararası Havaalanı terminali The ORCHARD'a bir tur ile donatıldı.

Yazarlar