SON DAKİKA
Tarih : 2021.01.08 17:36:10

Qatar Airways, Yolcularını 2021’de Mükemmel Teklifler Sunuyor

Qatar Airways, gezginleri olağanüstü bir yolculuğa çıkmaya ve özlenen yerleri yeniden keşfetmeye davet eden kampanyasını bugün başlattı. En sevdiğiniz tatil yerlerine indirimli fiyatlar, arkadaşlarınızı ve ailenizi ziyaret ederken kullanabileceğiniz yüzde 35'e varan indirim ve 31 Ocak 2022'ye kadar yapılacak seyahatlarde çocuklara özel ücretsiz uçuşlar da kampanyanın sunduğu fırsatlar arasında yer alıyor.

Havayolunun özel tekliflerinden yararlanmak ve bir sonraki seyahatinizi önceden planlamak için Doha saati ile 8 Ocak 00:01'den,15 Ocak 23:59'a kadar rezervasyon yapabilirsiniz. Dünyanın En İyi Havayolu Qatar Airways, hem Economy Class’ta hem de Business Class’ta özel fiyatlar sunuyor. Ailenizle hayalini kurduğunuz tatile çıkmak için önceden plan yaparak, Qatar Airways'in çocuklara özel ücretsiz uçma teklifinden yararlanabilirsiniz. (Sadece vergiler ve ek ücretler ödenmektedir). Havayolu ayrıca, arkadaşlarınızı ve/veya ailenizi ziyaret etmek için bir sonraki seyahatinizde kullanabileceğiniz yüzde 35'e varan inanılmaz indirimler ve 40 kg’a kadar bagaj hakkı da sunmaktadır.

Ek olarak, Privilege Club üyeleri online rezervasyon yaptıklarında iki kat Qmil ve mobil uygulama üzerinden rezervasyon yaptıklarında ise yüzde 50 daha fazla bonus Qpoints kazanacaklar. Ödüllü Hamad Uluslararası Havalimanı yolcu salonu rezervasyonlarında kullanabileceğiniz yüzde 20’ye varan indirim, Al-Maha karşılama hizmetlerinde kullanabileceğiniz yüzde 20’ye varan indirim ve çevrimiçi rezervasyonda fazla bagaj hakkı için kullanabileceğiniz yüzde 20’ye varan indirim ile yolculuğunuzu taçlandirabilirsiniz.

Yazarlar