SON DAKİKA
Tarih : 2022.03.23 16:35:26

Qatar Airways Privilege Club Avios Ödül Programına Geçiş Yaptı

Üyeler artık Qatar Airways Privilege Club ile çok çeşitli garantili ödül koltuklarından ve kesilen biletleri için rekabetçi fiyatlardan yararlanabilirler. 23-31 Mart tarihleri arasında üyeler Nakit + Avios kullanarak bir sonraki uçuşlarında bonus Avios'un keyfini çıkarabilirler.

Qatar Airways, Privilege Club'ın Avios'u ödül para birimi olarak resmen benimsediğini ve havayolunun yaklaşık 150 destinasyondan oluşan geniş ağında seyahat eden üyeler için yeni fırsatlar dünyası açtığını duyurdu. Bu ortaklık, Dünyanın En İyi Havayolunu deneyimlemenin ve Dünyanın En İyi Havalimanı Hamad Uluslararası Havaalanı'nın (HIA) tadını çıkarmanın yanı sıra, Qatar Airways uçuşlarında çok çeşitli garantili ödül koltukları ve rekabetçi fiyatlar da dahil olmak üzere bir avantaj kombinasyonu sunmaktadır.

Avios'u benimseyen Privilege Club'ı kutlamak için üyeler, QRAVIOS promosyon kodunu kullanarak 31 Mart 2022'ye kadar Nakit + Avios kullanarak bir sonraki uçuşlarını rezerve ettiklerinde Business veya First Class'ta 10.000 bonus Avios veya Economy Class'ta 5.000 bonus Avios'un tadını çıkaracaklar.

Yazarlar