SON DAKİKA
Tarih : 2021.03.06 01:26:31

Qatar Airways’den Öğrencilere Çok Özel Bir Kampanya Daha

Qatar Airways’in dünya çapındaki üniversite öğrencileri için başlattığı özel küresel üyelik programı olan Öğrenci Kulübü, eğitim seyahatleri için bir dizi avantaj sunmaya devam ediyor. Katar Devleti’nin bayrak taşıyıcısı, 31 Mart 2021 tarihine kadar verilen promosyon kodunu kullanarak kulübe üye olan bir üniversite öğrencisinin, sunulan 5 farklı destinasyon içinden seçeceği birine çift kişilik gidiş dönüş Economy Class bilet kazanma şansı olduğunu duyurdu.

Dünyanın en iyi havayollarından biriyle güvenli ve hijyenik bir uçuş deneyimi yaşayabilmeleri adına 30 yaşın altında olan üniversite öğrencilerine birbirinden farklı fırsatlar sunan Qatar Airways, bu genç yaş grubununa özel olarak tasarlanmış kampanyayla genç kitleler arasında daha da bilinir olmayı hedefliyor. İster eğitiminiz için, ister evinizi ziyaret etmek için, ister fazlasıyla hak ettiğiniz bir tatile çıkmak için seyahat ediyor olun, Öğrenci Kulübü, eğitim yolculuğunuz boyunca gökyüzünü hedefleyebilmeniz için size benzersiz fırsatlar, tasarruf imkanları ve daha fazlasını sunmaya devam ediyor.

Eşsiz mutfaklardan, unutulmaz manzaralara ve ailenizle tekrar bir araya gelmenin mutluluğuna kadar Öğrenci Kulübü üyeliği sizi özlediğiniz duygulara daha da yaklaştıracak. Bu tekliften yararlanmak için üniversite öğrencilerinin, 31 Mart 2021 tarihine kadar QRWIN2021 promosyon kodunu kullanarak Öğrenci Kulübü'ne üye olmaları yeterli. Yapılacak çekiliş sonrasında bir öğrenci Türkiye'den Bangkok, Phuket, Zanzibar, Cakarta veya Maldivler arasından seçeceği bir destinasyona çift kişilik gidiş-dönüş Economy Class bilet kazanacak.

Yazarlar